Peg perego UNO 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
ave
837
14.11.08 22:17

Peg perego UNO 2009

Ahoj všem, na jaro zvažuji koupi nějakých golfek a náhodou jsem narazila na tyhle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?….
Ikdyž nevím, jestli to úplně golfky jsou, ale prostě jsem se do nich
zamilovala. Máte je někdo doma? Model 2009 asi ne, ale co 2008?
Zajímá mě, jak jsou prostorné, zda se tam např. dvoleté dítě vejde i
s fusakem, klady a zápory. Jak se s nima jezdí v terénu? Rozdíl v kolekci 2008 a 2009. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3496
14.11.08 22:25

Ahoj, zkušennost s nima nemám, jsou velice pěkné, ale odradila by mě ta jejich váha. Připočti si váhu dítěte nákup, taška a jsi na 20kg. A dvouleté dítko bych už asi do fusaku nedávala pokud by nebylo -10°C. Malá měla 2 v září a už jsme bez kočárku. Do fusaku už by se mi nevešla a to je drobná a váží asi 12kg.
Ale jinak jsou vzhledově opravdu pěkné.
Dobře vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.11.08 07:04

Já bych uno brala zpátky, měli jsme ho, pak jsme koupili vyloženě malé a úzké golfky a uno bylo lepší. Právěže je prostorné, má největší ložnou plochu (92 cm), překlápěcí boudičku (na zimu ideální).
Ta váha je O.K., je lehký, protože teď už děti chodí. Ale když jsem ho chtěla zvednout i s malou, která do 19 měsíců nechodila, tak to jsem nezvládla. 2leté dítě se určitě vejde, je tam pro něj i pultík a velký koš (může se tam dát „motorka“). Přední kola jsem užší, takže do velkého terénu to není, ale pořád lepší než ty různé golfky, co jsme měli. Navíc je tu možnost přehození rukojeti, takže v polní cestě se může pohodlně jet napřed velkými koly.

• Citovat
  • Upravit
11359
15.11.08 21:50

Ahojky!
A co takhle Peg-perego pliko.
Má sice jiná kolečka, ale jsou také naprosto bez chyby. Jsou to ovšem opravdu spíše golfky, kromě přehazovací rukojeti mají, ale téměř všechno jako ty co sis vybrala.

Pa Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
16.11.08 09:04

Terulko, pliko vypadá docela fajn, ale mně se prostě moc nelíbí kočárky, které nemají spojenou rukojeť. Je to samozřejmě věc názoru, ale já jedině kočár se spojenou rukojetí. A navíc to přehazování je myslím taky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
16.11.08 09:16

AVE
Jojo, spojená rukojeť…to je to jediný u čeho jsem u plika musela slevit a taky pultík. :roll: :roll:
Spojenou rukojeť má pak ještě ONE HAND, ale zase má malý kolečka.
A přehazovací rukojeť nahradí u plika to, že se tou boudičkou dá dohybovat, když jí rozepneš a můžeš s ní clonit i zepředu.

Ale jinak ten kočárek co sis vybrala je moc hezký. :wink: :D

Mně by se ale nevešel do auta a proto jsem vlastně kupovala golfky dost brzy neb veklký kočár bych tam nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí