Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky prosim o radu. Mam stare (zdedene) golfky bez strisky nepolohovatelne.Ale dedecek prohlasil,ze jsme jak „socky“,tak nam chce koupit nove.Mam si je vybrat,ale nevim jake.Tomíkovi je 16 m. Nechce moc sedet v kocarku,spis uz tape sam.Potrebuji je na jeho kratky 5-ti min. odpocinek,cestovani.Uz nepredpokladam,ze by v nich spal,ale spise asi budu koukat po polohovacich s aretaci kolecek.Ale nejdulezitejsi je pro me to,ze je hrozne veliky.Uz ted ma 87 cm a hlavne je budeme pouzivat na jare, v lete a to bude mit jeste mnohem vic.Tak hledam takove,ktere by byli levnejsi,kvalitnejsi (aby se mi nerozpadl na prvnich kostkach - mame jich plne mesto) a hlavne,aby se do nich pohodlne ten nas kluk vesel.Poradite nektera?
Ahoj,
my máme tyhle
http://obchod.vlacek.cz/…%7B2%7D22015?…
Jsou fakt lehoučké a mají větší kolečka, takže jsme s nima krosili i na šumavě v terénu. Polohovat jdou jen do „odpočinkové polohy“, malý tam párkrát usnul, tak jsme ho pak zaklonili i s kočárek, aby se vyspal..
Je k tomu i taška, do které se sbalí a hodí přes rameno.
Na krátký pochůzky a výlety ideální.
Ahojky, já můžu doporučit Neonato Piuma, myslím, že jsou přesně takové, jaké požauješ, dokonce i v terénu se s nima jezdí v pohodě a mají spojenou rukojet, což je super a velkej košík. Mají polohování zad až do úplného lehu, ale nemají polohování nožiček, ale pro větší dítě už to není problém. Konstrukčně super, bez jakýchkoliv vad.
Máme je v zelený, pistáciový, barvě, a se zárukou do 10/2009 a prodávám je. Kdybys měla zájem, napiš mi SS a domluvily bychom se. Jsou jak nový, málo používaný, cca 3 měsíce, protože pak se narodila druhý dcera a já jezdila jen s hlubokou a nový golfáč jsem dostala. Cena je 1800,– vč. poštovnýho, fotku bych ti zaslala.
Tak dobře vyber.
Ještě dodatek…v tý ceně je i originální nánožník a pláštěnka, ale ta je mírně natržená ale sloužící.
R
Taky jsem pátrala po velkých golfkách a největší mi vyšel TFK Buggster. Máme ho a jsem naprosto spokojená, Elda v něm jezdí ještě teď, a to má 16 kg (asi 95 cm).
Ahoj, my mame Inglesina Trip - ma velka rotujici kolecka, polozit jde do temer lehu, tereny vydrzi i „jakoukoliv“ manipulaci (z vlastni zkusenosti), je lehka. Syn ma 3 roky a i se tam klidne vyspi. Emma
Mrkni ve vyhledávači na Knorr Eagle. Udává se délka lůžka 76 cm, ale my v krámě naměřili určitě 85 cm.. Opěrka zad je rovněž sama o sobě dlouhá. Má odepínací kliknutím.. madlo, dopředu sklápěcí stříšku s kšiltem, zakrývací průhledové okénko. Záda jdou slušně skoro do lehu, opěrka nožiček polohovatelná, má 5bodové pásy + pás přes madlo (když nepřikšíruješ, tak jen frkneš do kočáru a dítě ti neprojede pod madlem, když by se vztekalo nebo chtělo utéct. Na boudě je kapsička. Rukojeti nejsou spojené, jsou to klasické berany, ale lze polohovat madla/držadla k sobě a od sebe - otáčet jimi, takže pak se lépe přizvedává, nastavíš si dle potřeby. Výškově polohovat nejdou, ale je to lepší než Inglesina Zippy, ty jsou mi při 172 cm krátký. Košík je středně velký, ale je do něj horší přístup, musely by se popustit pásky. Místo tam je, golfy s většími košíky je mají umístěné níž. Kolečka standardně odpružená a velká jako u golfek v téhle kategorii (těžší 8 - 9 kg, vybavenější..) - inglesina Zippy, Jané Carrera, pp pliko p3, chicco multiway atd. Ty Knorry ale stojí kolem 4000,– Lehčí golfky s větším košíkem nemají polohovatelné nožičky, jen záda, jsou užší a mají spojenou rukojeť (inglesina esspreso, piuma, pp aria atd.). Kočárek nemám, ale taky právě sháním delší golfky a už jsem jich dost viděla v krámě. Pak už jedině ty míň skladné golfosporťáky typu Hoco Scooter, Jané Nomád.. Ale když už to skoro nepotřebuješ…
Buď ta kategorie zippy, eagle, pliko atd… ty mají ten leh cca 80 cm, eagle vypadají nejdeší.. nebo ty lehčí, jak píšou holky. Mívají menší a méně odpružená kolečka, nejdou tolik do lehu, nožičky nejdou polohovat, boudička tak nějak improvizovaně asi jo.. většinou mívají velký košík a spojenou rukojeť. Krom toho tfk bugstera, ten je takový vejčitý
ale vaypadá pěkně a záda jdou polohovat taktéž
Já sama furt nevím který by nám pasovaly víc..
Teď to nějak neřeším. Je nám 16 měsíců a už měsíc jsme nemocný (na střídačku očkování, rýma, angína..), takže na to nemám čas. Koukám, že jsem odhlášená.. ![]()