Chicco

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
381
15.10.08 21:04

Chicco

Ahoj, moc by mě zajímaly vaše zkušenosti se značkou chicco obecně a s kočárky zvláště.
V březnu jsem totiž koupila golfáč chicco ct 0.5, teď je říjen a kočár je vyloženě do popelnice: brzda sama od sebe zapadává, takže se s ním nedá couvat, aretace předních kol zase naopak vypadává, když se to nejmíň hodí, kolečka jsou dost sjetá. Řeším, jestli mám podat reklamaci, jenže to znamená měsíc bez kočáru s nejistým výsledkem (člověk neví, jestli mu nakonec neřeknou, že je to běžné opotřebení) :cry:
Když jsem před rokem kupovala židličku, psalo se, že nějaká od chicca je nebezpečná a jako taková byla stažená z trhu, tehdy mě to překvapilo, teď v souvislosti s tím mým kočárem už ne :( (koupila jsem jinou značku, takže dál nemohu soudit).
Tak by mě zajímalo, jestli mám s těmi golfkami jenom smůlu (kterou občas stran reklamací vyloženě přitahuju) a narazila jsem na ojedinělý křáp, nebo jestli je to obecná zkušenost.
Schválně nedávám diskusi do kočárků, zajímají mě i jiné výrobky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3960
15.10.08 22:05

Tak my máme golfáč CT 0.4 se skoro stejnýma vadama, jako popisuješ ty. Zezačátku jsem mohla vyletět z kůže, ale přesně, jak píšeš: mohla jsem ho reklamovat a být měsíc bez kočárku a to se nám nehodilo. Všechno jsem skousla a teď s ním už skoro rok drandíme. Ale možná máme křápy jen my dvě. Další tři kámošky ho taky mají a jsou maximálně spokojené! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
16.10.08 07:45

Ahoj,
taky mám CT 0,5, brzda mi dělala to samý, jsou to vysypaný ložiska brzdy, evergreenová vada těchto kočárků… Stačilo zajet do servisu, oprava nakonec byla zdarma a netrvala ani 10minut :wink:

A aretace předních kol mi vypadávala taky, stačilo promazat WDčkem a pořádně zacvaknout :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí