Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, nevím jestli jsem tady správně. Mám tělesně postiženého syna, má 3 roky a váží 18 kg a rozhodla jsem se mu pořídit zdrv. kočár, golfky. Vzhledem k jeho věku i váze myslím nemám ani jinou možnost. Už sice chodí, ale ještě to není ono a možná třeba i rok nebude a taky mi dlouho na nožkách nevydrží. Už jsem si tyto golfky našla na www stránkách repoplus a podala i žádost na ZP. Takže čekám na schválení, možná i neschválení, protože i s tím mám určité zkušenosti. Poradí mi některá maminka i jiný kočár a podělí se ze svými zkušenostmi i nezdary? Gabka
Ahoj Gabko,
tyhle golfky také máme - malá je tedy už větší, ale můžu je jedině doporučit. Určitě existuje spousta jiných kočárků, měli jsme Reha Tom, ale byl poměrně těžký - 17 kg a já denně jezdím autem, takže jsem potřebovala něco snadnějšího na manipulaci. To tyto golfky splňují beze zbytku a jízdní vlastnosti jsou dobré. Se schválením nikdy problém nebyl. ![]()
Ahoj Sajso, díky za názor. Reha Tom jsem také okoukla a taky byl celkem fajn Reha Triga. Ale nám stačí ty golfky, budu ráda když mi je schválí. Jak dlouho vám trvalo schválení? Byla jsem na ZP v pátek a řekli mi, že dnes je komise a pak mi pošlou zprávu domů. Tak bych to mohla vědět ještě tento týden. Anebo jim sepsání a poslání té zprávy bude trvat 14 dní? Už bych ten kočár fakt brala, malý mi čouhá ze všech stran, kolena pod bradou
. Je to pro něj určitě nepohodlné, ale zase je rád když se veze. A vypadá to, že zima už je na krku a když ho navleču tak to bude mít ještě nepohodlnější. Tak uvidím, ahoj Gabka