ABC design Giro - střecha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
210
25.9.08 20:59

ABC design Giro - střecha

Prosím, nemáte ABC Giro golfky? Mohli byste mi napsat, jak je přidělaná střecha ke konstrukci - kromě toho, že je tam jedno takové umělohmotné očko, které je dole nasazené na tyči, co vede k předním kolečkům. Ostatní golfky mívají většinou ještě suchý zip, kterým se přidělá střecha ke kovové konstrukci. Tyhle ale prý mají jen tenkou gumičku, kerá neudrží ten tah a rychle odejde, takže pak vlastně střecha už drží jen na tom umělohmotném „poutku“. Mám dost živé / bojovné dítko, tak se bojím, že gumička odejde a on pak dorazí ten zbytek. MOOOOC DĚKUJU za odpověď / zkušenost, kdybyste mi to mohli třeba i vyfotit, jéé, to bych byla tuplem vděčná:-) děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
26.9.08 11:21

Golfky mam rok a pul ale nejak jsem nepochopila co mam fotit :oops: Zatim na nich neni jedina zavada.

• Citovat
  • Upravit
210
27.9.08 18:45

Pro Anonymní: ta gumička, co drží celou tu boudičku ke konstrukci, ti tedy nepraskla? Mně přišlo v obchodě, že je na ní strašně velký tah a že už je téměř načatá… Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
27.9.08 19:31

Nejak mne to odhlasilo :cry: Tak uz vim jaka gumicka,ale fakt porad drzi . Zrovna dneska jsme je uz po nekolikate na zahrade drbali :D A uz jsou zase jako nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
28.9.08 21:40

Sluníku, děkuju za odpověď. Píšeš, že je máš už rok a půl, tak to je dobrý - to snad něco vydrží… Tak já je asi pořídím, nějak se mi žádný nezdají takový, jako bych chtěla. Ale žádný kočárek není stoprocentní, že:-) Jané Energy a Inglesiny mají na mě dost vysoké rukojeti, tak bych asi se svojí špatní krční páteří trpěla. Pak jsem ještě koukala na Chicco Lite Way, ale to jedno úzké kolečko vepředu se mi moc nezdá. Ta střecha je tam taky přidělaná jen na čestné slovo. A navíc - nezdá se mi ta cena - když je k tomu ještě i plášťěnka a zimní fusak, zdá se mi, že museli ošidit ten kočár. Tak asi půjdu do Gira. Máš červené nebo světle modré? Modré se mi líbí víc, ale jsou asi hodně světlé, tak na nich bude vidět špína víc než na těch červených.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3793
29.9.08 08:06

Ja mam jeste cervene a je pres ne svetle modry pruh .Nejak si na ne nemuzu stezovat pouzivam je stale a malemu uz byly 3 roky a porad se mi v nich vyspi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
29.9.08 20:39

Sluniku, děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie