Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
mám dotaz na vlastníky Quinny Freestyle sporťáku. Budu na něj potřebovat pláštěnku, jen se mi jaksi nechce utrácet za originál od Quinny
, na korbičce jsem měla od Emitexu, tam sice originál pláštěnka byla, ale než bych jí tam narvala, bylo by po dešti.
To samé fusak, mám sice fusak od Emitexu (černočervený), ale pokud by existoval nějaký, který se hodí k barvě sand a nestojí moc, sem s ním. Jde mi taky o to, aby se hodil na trojkolku.
díky
Máte zkušenost s Quinny Freestyle 3XL?
Přidejte zkušenost s Quinny Freestyle 3XLČičinko, páštěnku dělá Emitex i na trojkolku, mám jí objednanou, stojí asi 180,– dám vědět jak padne. Fusak mám taktéž Emitex, ale barva O.K., páč mám černý Freestyle a fusak černo-zelený. Teď jsem kupovala i vložku do sporťáku od Emitexu a fakt parádně padne a je to příjemnější. Je oboustraná. Nánožník od Emitexu na trojkolku taktéž padne, zkoušela jsem to ![]()
Pastelko , díík. Tak to jsem ráda, to zřejmě ta emitexí pláštěnka padne též. Tak budu mít emitexí batole. ![]()
Jo jo, to já mám taky…musím připočíst i letní deku do kočáru.
Ta mě ovšem dost zklamala svou barvou. Objednala jsem oranžovou a ona je lososová. Teď mi hodně lidi říká, že mám krásnou holčičku
![]()
Jo, já si objednala peřinky, bílo- co jsem myslela oranžové a je to taková nijaká spíš lososová, tak mám peřinku v kočáru povlečenou, povlečení bylo ke korbičce.
A vlastně deku mám též, ale ta je opravdu oranžová hodně, má na sobě výšivku pejska.
emitex trekking uni jde i na speediho, a ten je širší, tak myslím, že i na freestyle by mohla jít…
emitex dělá určitě béžový fusak, měla ho kamarádka… ale já bych do emitexu už nešla, po tom, co jsem ozkoušela speedi orig. fusak, fakt se to nedá srovnávat. ale kriterium ceny tedy nesplňuje ani omylem… ![]()
chválu jsem slyšela na tenhle: http://www.detskydum.cz/…usak-602403/
tenhle bys měla přímo: http://www.malvik.cz/…L-Comfort-07
není levný, ale kamarádka ho měla vloni a nemohla si ho vynachválit…
Čičinko, tak pláštěnka padne, je O.K.
Přesně tak, je to taková nějaká nijaká barva(kombinace bílo-oranžová), tak se teď na podzim chystám koupit termo deku od jiného výrobce. V tom hlubokém mi to tolik nevadilo, ale teď už to klukovi nemůžu udělat
Blbý je, že na stránkách to vypadalo jako fakt oranžová.
Ahoj,
mám dotaz na vlastníky Quinny Freestyle sporťáku. Budu na něj potřebovat pláštěnku, jen se mi jaksi nechce utrácet za originál od Quinny?
Dekuji moc
dobry den jak prosim padne plastenka od emitexu na freestyle? Dekuji