Koupím mateřské mlíčko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
6.12.05 17:45

Koupím mateřské mlíčko

Ahoj holky,
pro svoje kluky-dvojčata shaním zamražené mateřské mlíčko.Pasterizaci mam dohodnutou v nemocnici.Ze dne na den mi klesla laktace na minimum a ač dělám vše pro to,aby se to vrátilo (odstrikavam,kojim,piju cajicky) uz je to skoro 3 tydny a ono se to nelepsi.
Jsme z Prahy,ale radi prijedeme.
Diky moc za pomoc ci radu,tel.724579402 nebo 603312666

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
6.12.05 19:01

Ahoj Pajdulo, no napisu to tak. Memu synovi je skoro 13m a ted poslednich par dni nema az takovy zajem o kojeni. Kojime stale, ale opravdu skoro ze dne na den o dost mene casto. Tak bych rekla, ze mliko mam. No ale odstrikavani rukou mi moc nejde. Leda, ze bys mela elektronickou odsavacku. Ted mam v mrazaku ruco odstrikano neco malo pres 300ml. To by ti asi moc nepomohlo, ale kdybys to chtela, tak ti ho dam.
Bydlime na Prazskem povstani. Treba jste kousek.
Nebo je privez a ja je nakojim:-)

• Citovat
  • Upravit
1242
6.12.05 19:33

Ahoj, já tedy zásoby nemám, ale třeba by nebyl problém něco do zásoby „odčerpat“. Nevím, jak brzy to potřebujete, můj taťka totiž v Pze pracuje a tak by jistě po víkendu mohl nějaké množství dopravit. Kdyžtak mi napiš na email. Mlíčko vám věnuji, případně pouze za nějakou drobnost pro malou. Penízky nechci, vím, že je pro vás důležité.

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.12.05 19:40

A co se obrátit na mléčnou banku v Podolí? Když mají přebytky, prodají. My tak nakoupili pro syna. litr ale stojí taky skoro litr :roll: .

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.12.05 19:41

Pardon - nepřihlášená Hajinka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.12.05 21:14
Anonymní píše:
Ahoj Pajdulo, no napisu to tak. Memu synovi je skoro 13m a ted poslednich par dni nema az takovy zajem o kojeni. Kojime stale, ale opravdu skoro ze dne na den o dost mene casto. Tak bych rekla, ze mliko mam. No ale odstrikavani rukou mi moc nejde. Leda, ze bys mela elektronickou odsavacku. Ted mam v mrazaku ruco odstrikano neco malo pres 300ml. To by ti asi moc nepomohlo, ale kdybys to chtela, tak ti ho dam.
Bydlime na Prazskem povstani. Treba jste kousek.
Nebo je privez a ja je nakojim:-)

Ahojky,
ja jsem do 25let bydlela na Pankraci!!Ted bydlime kousicek za Prahou,ale na Prazak jezdim za kamaradkou,tak bych rada prijela.Elekrickou odsavacku muzu pujcit v nemocnici,tak mi prosim napis na sebe kontakt.
Diky moc ,petra

• Citovat
  • Upravit
860
6.12.05 22:27

Hajinko, tos me teda dostala, litr MM prodavaji za tisic korun???? Kdyz ho vykupuji za 100 az 150??? to teda cumim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
6.12.05 23:14

http://www.upmd.cz/?…
Fakt stojí 900,–/litr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
6.12.05 23:23