Astrolog Havelka. Máte zkušenosti?

10
17.4.06 22:52

Astrolog Havelka. Mate zkusenosti?

Ahoj vsem!
Nedavno jsem tu psala o problemech v mem prvnim tehotenstvi a o mych uvahach zda mit ci nemit druhe miminko.
Kamaradka me odkazala na astrologa Emila Havelku. Je to velmi mily a pozitivni clovek, ktery mi vlil do zil nadeji a pry mu mam v cervnu prijit rict, ze jsem tehotna :)
Podotykam, ze prvni dite mame po IVF…

Mate nekdo zkusenosti s timto astrologem?

Diky Adela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
804
18.4.06 06:34

Ahoj Adélko,
manžel u něj byl - je to už cca 10 let.

Bohužel zkušenosti spíš negativní. Horokop bídný - vyjetý z počítače, žádná práce opravdického astrologa, jak se Havelka prezentuje. Takový horoskop bych zvládla i já (o astrologii se hodně zajímám). Dále mu předepsal nějaký čaj, po kterém bylo manželovi zle :lol: , a stejně nepomohl.
Diagnózu stanovil tak, že ho chytl za ruku a řekl mu, že má „chycená játra“. Samozřejmě za všechny tyto úkony chtěl dost peněz.
Tohle mi připadá vážně jako šarlatánství :roll: .

Možná ti holky poradí nějakého jiného astrologa, myslím, že by se našli i daleko lepší než Havelka.

Každopádně držím palce, ať se tentokrát trefí a miminko je v červnu na cestě!

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
18.4.06 07:47

astrolog

Ahoj, můžu z vlastní zkušenosti doporučit Dagmar Vojáčkovou. Je skvělá!

Mrkni na: http://www.astro.aksos.cz/

sunn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
18.4.06 08:13

sunn, ona se jmenuje Blanka:) ale jinak souhlas, nechala jsem si u ní dělat Vítkův horoskop hned po narození, sice jsem nebyla na osobní konzulktaci vzhledem k dálce, ale namluvila mi vše na CD, jakobych tam byla:)jednala rychle, korektně, obratem mi odpovědfěla i na další mé dotazy…
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
18.4.06 09:05

od sunn

kristain - jojo Blanka. Jsem to popletla :lol:

Já mám od ní osobní a taky namluvený na kazetě a je to profík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
18.4.06 10:30

Tizie

Mila Adelko,
ja se taky musim priklonit k negativni zkusenosti.
Byla jsem u Havelky pred 2 lety,snazime se o mimi ted uz 3 a pul roku,tehdy jsem u neho byla a rekl mi,ze deti budou,ale musim spolykat mnozstvi preparatu-podotykam celkem drahych,to by tak nevadilo,pro mimi vsechno..taky jsem obdrzela kalendar pro poceti..zaplatila jsem a sla…Medicinu jsem vyuzivala,manzel rovnez-ale bylo mu z toho zle..Ubehly 2 roky a nic.Ted mne k nemu objednala tchyne,nebot je i obcas v nasem meste,tak jsem tedy sla..Chytil mne za ruku a povidal,ze ma manzel pomale spermie,ktere se ke mne nedostanou..Podstupujeme od prosince IUI,takze vime,ze manzel dle spermiogramu ma spermie dobre.Doporucil mi dalsi leky,a rekl mi,ze kdyz toto manzel vyuziva,do 2 mesicu budu tehotna!
Mne to prislo strasne vyderacsky a neseriozni,takze jsem odesla a nic jsem si nevzala..
Pusobil na mne nepoctive a sarlatansky.
Taky verim,ze je spousta lepsich astrologu,ale volba je samozrejme na Tobe.
Preji Ti stastny vyber a hodne stesti !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
18.4.06 12:38

Bohužel, i já mám špatnou zkušenost s panem Havelkou.
Byla jsem tam kvůli nadměrné únavě cca před 4 lety.

Vzal mě za ruku a jako první mi řekl, že se do roka vdám za svého tehdejšího partnera. To nevyšlo, vdala jsem se loni za úplně jiného muže.

Pak mi sepsal zprávu o zdravotních potížích kterými údajně trpím + doporučené přípravky, které mi zaručeně pomohou.....

1. na únavu mi nedal nic, ani mi neřekl z čeho je (EB virus po mononukleoze)
2. řekl mi že mam problém s pravým vaječníkem…o žádném nevím, nepociťuji,nikdy nic gynekologycké vyšetření neukázalo.
3. vůbec neuhodl např. že mám problémy se zády, chronický zánět mandlí… místo toho mi napsal problémy které dodnes nepociťuji…

Nevím, nevěřím mu. Nebráním se alternativnímu léčitelstí jako takovému, ale pan Havelka mě rozhodně nepřesvědčil.

Tátovi sice uhodl problémy s trávením, ale poměrně náklaný praparát, který mu napsal tátovi stejně nepomohl…vše bylo při starém.

Doporučit ho rozhodně nemohu.
Hezký den všem

Jeva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
18.4.06 15:32

Ahoj holky, bohužel i já mám negativní zkušenost s panem Havelkou. Byla jsem u něj v lednu a řekl mi že budu mít 3 děti a že mám neprůchodný vejcovod. Vše trvalo asi 2 minuty. Pak mi předepsal léky za 1800 a šla jsem domů. To že mám špatnou srážlivost krve a roztroušenou sklerozu :) mi vůbec nezjistil. Mimo jiné mám měsíc po laparoskopii a byla to endometrioza a oba vejcovody mám průchozí.
Teď čekám na výsledky prvního IUI. :-)
Takže pokud můžu radit tak zkus něco jiného.
Přeji všem brzké // Megy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
25.4.06 08:58

Ahoj,
tak já zase napíši dobrou zkušenost s panem Havelkou. Sice ne osobní, ale od kamarádek. Moje kamarádka nemohla asi 4 roky otěhotnět, byla na umělém oplodnění a nic. V mrazáčku jí zůstalo 1 vajíčko. Šla k Havelkovi, ten jí doporučil bylinky (cca 1500,– Kč). Brala je a když se rozhodli na poslední pokus, tak doktoři nevěřili, že má „krásně velikou dělohu“, která je připravená na mimi. A to by prej bylo, aby to nevyšlo. No a ono to vyšlo. Pak má moje sestra 2 kamárádky a ty byly taky u něj a taky byly spokojené.
Já osobně jsem, ale k léčitelům a lidem tohoto typu, velice skeptická. Podle mého názoru jde hlavně o psychiku.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.8.06 10:37

Začátkem týdne jsem psala příspěvek do Neplodnost. Zmínila jsem se tam i o návštěvě léčitele. Byl jím právě Emil Havelka. Doporučila mi ho kamarádka. Nám ale vůbec nepomohl, strávili jsme u něj asi 10 minut, předepsal nám nějaké léky a že prý za dva měsíce už budu těhotná. Léky stály 2.500,–Kč a stejně nepomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joanee
18.1.10 16:34

Mam zkusenost stejnou jako ty,tez jsem mu mela prijit rict za mesic,ze jsem tehotna,ale nevyslo to…Platila jsi neco? Me ta plana nadeje stala 6000 a veeelke zklamani. Uz lecitelum neverim,ale cetla jsem ze dost lidem to vyslo,tak uvidis… drzim pesti!

• Citovat
  • Upravit
23505
18.1.10 19:26

Já k němu byla doporučená, ale taky to ani nepomohlo, ani jsem z toho nebyla dost moudrá - Emílek mi k tomu řekl jen sladký řeči a doporučil dvoje bylinky, to kdy a jak zafungujou, mi neřekl a nijak nereagoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Margitkaa
24.3.10 08:57

moje zkušenosti

Ahoj,
astrologie je supr věc, ale záleží na tom, kdo jí dělá. Byla jsem u pár astrologů a ne vždy dobře znějící jméno ukazovalo na kvalitní služby - spíš naopak :-((( Moje dojmy:
Antonín Baudyš mladší - děs běs, nesourodé povídání, neřekl mi nic kloudného… a hlavně celou dobu mluvil o něčem jiném, než o horoskopu
paní Lopourová - upovídaná paní, která se ne vždy trefila, ale bylo vidět, že se snaží
Turnovský - sympatický pán, nicméně příliš mi nesedlo jeho pojetí astrologie, což je ale spíš můj problém, kamarádka byla spokojená
Kuntoš - mladý astrolog, první dojem - nezkušené ptáče, ale tenhle dojem celkem rychle opadl a jeho výklad na mě seděl asi nejvíc s tím, že mi předpověděl novou práci a vyšlo to :-)))
Byla jsem ještě u kartářky Dagmar Kludský a tam určitě nechoďte, jestli tahle paní něco uměla, tak už to je hodně let zpátky - má na každého vyšetřeno chvilku a pak vás vykopne, přičemž byla vedle jak ta jedle.
Takže asi tak, přeji hodně štěstí :-))

• Citovat
  • Upravit
Michal jeden
1.4.10 14:20

Tak to neberu

Prosím Vás pan Havelka nic za diagnozu nechce.Je naprosto zdarma.Doporučí pouze medikaci či úpravu životního stylu a je na Vás jestli si jí koupíte či nikoli.

• Citovat
  • Upravit
23505
1.4.10 21:40
Michal jeden píše:
Prosím Vás pan Havelka nic za diagnozu nechce.Je naprosto zdarma.Doporučí pouze medikaci či úpravu životního stylu a je na Vás jestli si jí koupíte či nikoli.

Tak tohle zase neberu já. Když si z jeho doporučení preparátů žádnej nevybereš, tak chce něco za konzultaci. Toho jsem byla svědkem jak v Praze tak někde mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková