§ 55 nová práce a potom?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Huk
620
15.6.18 11:36
@Ivulka88 píše:
Pokud bývalí zaměstnavatel chce uvede ho do zápočtového listu, tak se to dozví další zaměstnavatel.

Díky, tak jsem asi fakt už úplně tupá, po těch letech doma, protože si nepamatuju, že bych dávala v novém zaměstnání zápočťák ze starého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
15.6.18 11:38

@Huk Důvod ukončení zaměstnání ale zaměstnavatel musí uvést do potvrzení pro úřad práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
15.6.18 11:41
@Huk píše:
Díky, tak jsem asi fakt už úplně tupá, po těch letech doma, protože si nepamatuju, že bych dávala v novém zaměstnání zápočťák ze starého.

Je možné, že se zase něco změnilo. Tolik jen z toho co si pamatuji a našla jsem na netu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
15.6.18 11:42
@Ivulka88 píše:
@Huk Důvod ukončení zaměstnání ale zaměstnavatel musí uvést do potvrzení pro úřad práce.

Aha…hele a můžu se ještě zeptat - na mateřské mi skončila smlouva dobu určitou, takže si budu hledat novou práci. Ale když si jí nenajdu než mi skončí RD a budu se muset přihlásit na ÚP, budu potřebovat nějaké lejstro z poslední práce? Totéž, budu něco potřebovat pro nového zaměstnavatele? Návrat do staré nehrozí kvůli hodinovému dojíždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
15.6.18 11:47

@danakop Jak rekvalifikace souvisí s tím že nejsi schopná vydržet v žádné práci dýl jak půl roku prosímtě? Mimochodem já si rekvalifikaci dělala při zaměstnání a VŠ dělám též dálkově při zaměstnání. Dokonce při třísměnném provozu. V současném zaměstnání jsem přes dva roky, v bývalém jsem byla dva roky ;) Je mi jedno jestli ti práce smrdí, ale aspoň to řekni jak to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
15.6.18 11:56
@Huk píše:
Aha…hele a můžu se ještě zeptat - na mateřské mi skončila smlouva dobu určitou, takže si budu hledat novou práci. Ale když si jí nenajdu než mi skončí RD a budu se muset přihlásit na ÚP, budu potřebovat nějaké lejstro z poslední práce? Totéž, budu něco potřebovat pro nového zaměstnavatele? Návrat do staré nehrozí kvůli hodinovému dojíždění.

Určitě s výpovědí a zápočťákem půjdeš po RD na pracák. Pokud si najdeš zaměstnání dřív, tak zápočťák doneseš do nové práce. Ale každý zaměstnavatel zápočťák nechce. Opravdu nevím jak to ted je už jsem taky 5 let na rodičáku. Oni ti v novém zaměstnání řeknou co po tobě budou všechno chtít, případně na ÚP. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
15.6.18 14:02
@ka2ka píše:
@Enmamma jestli jsem dobře pochopila, tak pracovala pak se nechala vyhodit pro nechození do práce , ted zase chodí a přemýšlí zda i ta práce odkud se nechala vyhodit se jí bude počítat aby mohla na pracák

Aha, děkuji za vysvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
15.6.18 15:12

@Ivulka88
Jasan, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.6.18 13:13

Takže ten paragraf je taková stopka na 6. měsíců? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat