Úřad práce x neschopenka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Byla jsem na up cca 5 měs. A dle paní se započítáva i na pojišťovně mi to bylo řečeno jelikož jsem také hledala nejvhodnější variantu. Jelikož platí jak zdravotní tak sociální. Takže buď na up nebo na pojišťovně jako počující o nezletilé dítě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To Ti asi poradil někdo, kdo je na ÚP už dlouho a nebo opakovaně. Evidence na ÚP se počítá jako náhradní doba důchodového pojištění, ale jen v omezené míře, tj. rok a doba podpůrčí pokud Ti je míň jak 55 a po 55 roce Ti napočítají max. 3 roky do důchodu v podobném módu jako třeba péči o dítě. Pokud na pracáku trávíš vždy jen dobu nezbytně nutnou mezi dvěma zaměstnáními, můžeš být úplně v klidu. Btw. zdravotní se odvádí po elou dobu a během všech evidencí. To jen na úvod. Klidně se zaeviduj a už při vstupu do evidence řekni, od kdy jedete do lázní a oni Ti řeknou, co budou chtít doložit, aby Tě po dobu lázní zprostili povinností uchazeče včetně docházky na zprostředkování. Nebude to určitě klasická neschopenka, ale buď Potvrzení uchazeče o dočasné neschopnosti plnit si povinnosti z důvodu nemoci nebo úrazu, ale to bys potřebovla spíš, kdyby ses léčila sama. S největší pravděpodobností bude stačit papír z lázní nebo náhradní doklad od pediatra, že dítě bude v termínu od-do vyžadovat Tvoji péči. Pokud nebude Tvůj místně příslušný ÚP přísný, měli by Tě zaevidovat a při splnění zákonných podmínek vyměřit i podporu byť sis sama sehnala novou práci a tím pádem vlastně netouíš po žádném zprostředkování… Tam bych viděla asi největší kámen úrazu. Lidi by se měli odnaučit se na ÚP „jen tak“ uklízet, když má ÚP desítky možností, kam Tě do práce poslat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobre rano.
Je tu někdo, kdo se vyzna?
Smlouvu v práci mi končí po 3 letech 30.6.Mám práci novou od konce srpna. Ucitelka.
Varianta 1)
Myslela jsem, že se přihlásim v mezicase na UP, přičemž od půlky července do půlky srpna jsem se synem jako doprovod v lázních. Pobirala bych podporu, plus mi proplati 20dni dovolené.
Jenze mě někdo straší, že doba na UP se mi nebude počítat do důchodu.
Takze varianta 2)
Smlouvu ve stávající práci mi prodlouží do 31 7.,přičemž si timto vyberu dovolenou. Behem pobytu v laznich si v laznich vezmu neschopenku, pricemz timto pokryji i prvnich 14dni v srpnu-lazne.
V nové práci můžu dostat smlouvu hned po návratu z lázní, ale musela bych si vzít týden nepl volna.
Varianta 2 je pro mě mnohem financne nevýhodnější
.Ale zase by mi doby zaměstnání navazovaly…
Prosím, poraďte. Ale opravdu jen ten, kdo tomu rozumí.
K.