Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, máte někdo tiskárnu zn. EPSON? My máme EPSON Stylus SX110 a nějak mrška nechce tisknout ![]()
Díky za radu.
Kupovali jsme tchánovcům vloni na Vánoce, a pořád zlobila. Zkuste pořádně zahýbat těma tiskovýma kazetama. Teď zrovna ji mají na reklamaci, protože už ani tohle nepomohlo ![]()
@Liduš88 To jsem zkoušela. V PC je napsáno, že je připravená k tisku, tak nevím.. ![]()
Já mám tu samou, taky mi netiskla, je potřeba aby tam byl fakt dobře danej papír, jinak se nespustí. já teď řeším, jak vyměnit náplň, nemůžu na to přijít, nechce mi vyjet ven, víte někdo?
@pavlushka píše:
Já mám tu samou, taky mi netiskla, je potřeba aby tam byl fakt dobře danej papír, jinak se nespustí. já teď řeším, jak vyměnit náplň, nemůžu na to přijít, nechce mi vyjet ven, víte někdo?
Stím papírem máš taky pravdu, kolikrát to šteloval tchán dobu aby vůbec něco vytisknul. A s barvami nevím, ale zeptám se, protože vím, že už je měnili.
Taky jsem jí měla a pořád zlobila, tak šla
teď mám hpéčko a naprostá spokojenost, už mě nebavilo vždycky když jsem potřebovala honem něco vytisknout se u toho vztekat a nakonec si to zase nést na flashce do práce a tisknout tam ![]()
@Lillypad já si kvůli tomu pořídila ještě jednu Canon a ta je jak super, teď čekám, kdo mi dá typ na tu epsonku, abych nevyhodila jen tak náplň za 300 ![]()
@pavlushka píše:
Ahoja zkus dat pravym tlacitkem mysi vpravo vrohu dole ikonu tiskarny, na liste a tam mozna neco bude, presne nevim uz sem par mesicu netiskla.
Anebo kdyz das jakoby neco tisknout tak tam bude nejakej cudl ohledne stavu barev a tam snaad neco taky je.
Příspěvek upraven 14.09.12 v 06:28
@densis píše:
@Liduš88 To jsem zkoušela. V PC je napsáno, že je připravená k tisku, tak nevím..
Zkus tiskarnu vypnout a tisk zrusit, pote spstit a jestli i pak nebude tisknout zkus projet tiskove hlavy.
Nemam ji pred sebou tak ti momentalne vic neporadim.
Jinak ja sem s ni spokojena, obcas taky zlobi ale to spis praveze kdyz se sni moc netiskne, mam obdobi kdy tisknu skoro denne nekolik desitek stranek a to je v poho.
Pozor na neoriginalni kazety, mela sem cernou a po zandani se mi zacali menit barvy.
Ruzne sem to tam nastavovala ty tiskovy hlavy a pak sem zjistila ze to dela ta kazeta ze vytejka i kdyz nema, v tom pripade hned vyhodit.
@monika32 Nemám originál kazety, mám je za poloviční cenu z netu, ale tím to nebude. Měla jsem je už dávno, normálně to tisklo, o prázdninách jsem tiskla úplně v pohodě a nic nebliká, ani papír, ani barva ![]()
@Lillypad HP jsme měli taky, ale Majda ji poněkud zdemolovala
Naštěstí nebyla úplně nová.. Ale i tak bych do Epsonky znovu nešla!
@densis já už taky ne, a říkají to všichni z mého okolí co ji mají
tak na tom asi něco bude