Jaké máte internetové připojení?

8679
13.9.12 14:01

Jaké máte internetové připojení?

Ahoj,

chci se zeptat na vaše připojení k internetu. Po dlouhém sporu se společností UPC, jsem zdárně ukončila nadobro smlouvu a poohlížím se po novém internetu. Nechce se mi uvazovat k další „pochybné“ podobné společnosti, zakupovat modem atd atd. Zajímá mě, kdo má jaké připojení a samozřejmě spokojenost. Máme notebook. Konkrétně Praha 8. Zkouším obíhat mobilní operátory a jejich nabídky. Stačí si koupit tu jejich rádoby „flashku“ se kterou se kdykoliv a kdekoliv připojím? Úvazek většinou na rok, vím. Jste s tímto spokojené? Jakého operátora konkrétně máte? Co měsíční poplatky? a rychlost připojení?

Děkuju za všechny názory a tipy.
Tereza :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
13.9.12 14:02

Ahojky my mame net od Fortechu :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
13.9.12 14:06

Ja mam od vodafonr a spokojenost. Smlouvu nepodepisujes. Jen prijdes, reknes, koupis. Tak jsem to resila i ja. Mam od nich mobil a internet a jsem spokojena

• Citovat
  • Upravit
alli_li
13.9.12 14:07

Jo jinak mes. poplatky kolem 580,– Kc rychlost tady v Praze 3G.

• Citovat
  • Upravit
2390
13.9.12 14:08

O2 za 3kilča Praha a supr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
13.9.12 14:11

@alli_li Mě ve Vodafone řekli, že se opět upíšu na rok. 580,– mě přijde moc.
Počítám tak se 300,– 400,–… nepotřebuji se denně připojovat. Ale díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
13.9.12 14:12

Od T-Mobile, modem za 1 Kč, měsíční paušál 330 Kč, a pokud u nich máš i paušál na mobil, tak máš na ten net slevu. Internet je rychlý ve srovnání s Ufonem, kterého jsme měli předtím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
13.9.12 14:13

@kissi A jak internet funguje? připojíš se všude, vždy? bouřka, nic neohrozí? taky jsem totiž slyšela, že od těch operátorů je to na prd. :nevim: Občas to jde občas nejde…člověk neví :nevim: 300,– to je dobrá cena, jsou tam asi omezená data, nejsem zákazník O2. Upisovala si se na 2 roky? tak mě to řekli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
13.9.12 14:16

@Katuskka A připojuješ se pomocí té flashky? Nic jiného k tomu??? modem ti zapojí v místnosti??? tohle myslím flashkou >

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.9.12 14:17

Pokud to budete používat jen doma, tak nějaké pevné přípojení, např ADSL od Tmobile a nebo O2.
Dávat 3G na domácí připojení je nesmysl, protože ten tarif za 300 Kč má FUP okolo 500 MB a to vystačí na pár dní, možná ani to ne. Neomezený net od mobilního operátora je pouze u O2 a stojí 1000 Kč.
Proto doporučím pevné přípojení, ať už ADSL a nebo nějaké wifi a nebo optika, a pokud potřebuješ být připojena i jinde tak potom to mobilní připojení jako doplněk. :-)
Lokalita je Praha 8, tam určitě bude hodně nabídek od soukromníků, nejlépe se poptat v paneláku /pokud bydlíte v paneláku/ co mají a jak jsou spokojeni. Rychlost je cca 10× vyšší než od mobilního operátora, cena nižší a není tam nesmyslně nízký limit dat. :-)

Příspěvek upraven 13.09.12 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
13.9.12 14:18

Mám od O2 flashku a už se fakt těším až mi vyprší smlouva, je to pomalé, seká se to, signál mám tak u nás v obýváku…pak máme UPC, ten funguje, ale co to stojí :cert:, za pár měsíců s ním taky budeme končit. Jsem zvědavá na zdejší doporučení. Protože UPC a O2 nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.9.12 14:20

TEERI: Pokud má tuto „flashku“ tak nikde žádný modem už k tomu v obýváku není :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
13.9.12 14:21

@Teeeri Ano, připojuji se jen to flashkou, nic jiného k připojení není potřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
13.9.12 14:22

@tatinek34 Já jsem se s pevným připojením setkala takovým způsobem, že u např. u O2 reklamovali ten modem atd, že to nefunguje, přitom se upsali na rok a moc vstřícní nebyli. Nechci si doma nic instalovat, chci se připojit výjimečně, na chvíli, kouknout na email, pár videí. Internet mám také v mobilu.
Wifi samozřejmě bych brala, ale kde a u koho sehnat? To by bylo asi nejlepší.
ADSL je přes tu krabičku co se instaluje?
Zas tak tomu nerozumím.

Psala jsem Praha 8,Kobylisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
13.9.12 14:22

@micelinka Mně připojení od T-Mobile fungovalo i za jízdy v autě, v autobuse..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný