Kvalitní odšťavňovač

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
151
11.9.12 22:10

Kvalitní odšťavňovač

Přemýšlíme už dlouho nad odšťavňovačem CHampion - já by byla teda radši za něco levnějšího, ale muž je prostě přesvědčen už leta, že cHAMPION je super bezva šampion, pracuje při nižších teplotách než všechny ostatní,,,bez zbytečných odpadů atd. Určitě máte někdo svou zkušenoust - třeba i s jiným, tak sem s tím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
11.9.12 22:23

Mám už 3 roky tento a jsem moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.9.12 22:33

Omeaga

Kamarád ma odšťavňovač Omega, funguje na stejném principu, ale připadá mi jednodušší na umývání. A Hurom je prý to samé, akorát jiný název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
11.9.12 22:42

MÁME TENHLE A SPOKOJENOST!

• Citovat
  • Upravit
2292
11.9.12 23:57

Mám taky odštavnovač ale hrozně mě štvalo ře se musí všechno oloupat a ten odpad, tak jsem koupila Smouthie maker a jsem spokojená, je to teda spíš mixer ale rozmixuje všechno, je to hustý tak to rozředím je to užasný žádný odpad, snadná udržba a mytí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajik
12.9.12 10:18

@chytrá horákyňka Mám stejný. A je super. Odpad je skoro suchá drť, dobře se meje. Jen kdyby nám to ovoce tak nezdražovali :cert:

• Citovat
  • Upravit
91
12.9.12 15:07

Máme Rohnson, stál asi 1500kc a za ty peníze moc šikovný :). Máme ho asi rok a žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
12.9.12 16:19

@Pajik No jako není to žádní láce, co si budem povídat, ale je fakt, že ty šťávičky jsou výborné a odpad fakt minimální. A i ten se dá využít. Chtělo by to zahradu a ovoce „zadarmo“ ;).

• Citovat
  • Upravit
863
9.11.12 13:48

@MájaMája
Ahojky. Taky uvažuji nad tím, že si koupím odšťavňovač Rohnson. Chtěla bych se zeptat, zda-li máš tento? Děkuji :)
 http://www.mall.cz/…ohnson-r-427?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
9.11.12 13:50

Mátě ještě někdo prosím zkušenost s Rohnsonem? Konkrétně hlavně s tímto?
http://www.mall.cz/…ohnson-r-427?…
Děkuji všem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
11.11.12 19:18

Ano, mám přesně ten, co je v odkazu. Jsme s ním spokojeni. Tak ma nějaké slabiny, ale co nemá. A za tu cenu :).. Vybirala jsem tady podle testu http://www.itest.cz/…avnovace.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
9.12.12 10:09

@chytrá horákyňka Ahoj, můžu se jen zeptat, do toho odšťavňovače co máš se hodí např. celý pomeranč či jablko i se šlupkou? :-) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
9.12.12 14:46

@Aishenka Nejsem @chytrá horákyňka, ale odšťavňovač mám stejný. Pomeranč loupu, protože slupka je hodně ve šťávě hořká. Navíc je v ní plno chemie. Jinak ho tam dávám celý. Jablko i s jadřincem také a bez problému. Jen teda pokud by člověk chtěl ten odpad využít, tak bych to odjadřincovala :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Švadlenka Madlenka
9.12.12 15:14

@Aishenka jak říkala @jajul, dovnitř hážeš to, co jsi ochotná skonzumovat, jinými slovy, co tam hodíš, to se rozšrotuje a odšťaví.

• Citovat
  • Upravit
2075
9.12.12 17:14

Díky holky, tak mám asi rozhodnuto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat