Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Coje ředění nevím, ale hcg by mělo během 24h stoupnout na dvojnásobek.. Takže by jsi mohla mít po 2 dnech už i 20 000 ![]()
To nevypadá dobře, ob den by se to mělo zdvojnásobit, i kdyby tam byla nějaká odchylka, tak bys měla mít přes 10 tisíc. Tady to spíš klesá, tak to nevypadá na dobrý konec.
Co je to ředění nevím, ale buď se jedná o chybu laborky nebo to odchází bohužel je to 50 na 50. a @Venesí není pravda hcg se dvojnásobí po 2-3 dnech, takže těch 24 hodin je hovadina..
HCG klesá, po 2 dnech mělo být kolem 10 000 takže tohle špatně, nejspíš se vývoj zastavil a hcg bude klesat ![]()
Řekla bych, že to bude těch 2000+ 21.11. A 5000 23.11. Takže to roste dobře.
Ty jo, takový stresy. Proč ti říkají vůbec ty čísla? A nějaký ředění? Stejně nevíš, co to znamená a jenom jsi ve stresu. Zeptej se na to doktorky, já vždy vsechny výsledky věděla od ni. ![]()
@klarka05 spíš bych řekla že zakladatelka chodí jako samoplatce na krev, aby to věděla dřív než ji to prave řekne dr
Myslím, že tím ředěním myslela, že se naředí sérum proto, aby mohli vyhodnotit výsledek přesně. Prostě princip metody, což pro Tebe není nijak důležité, důležitá jsou ta vysledná čísla. Bohužel hodnota klesla, nerada to píšu, ale vypadá to na neprosperující těhotenstvi ![]()
Dobrý den, MS byla 15.10. TT je pozitivní. V pondělí 21.11. 5+2 TT jsem šla na odběr HCG. Z laboratoře telefon, že je to nad 2000 tisíce a, že je to pozitivní. Tak se ptám a nějaké přesné číslo? A ona, že se to tedy musí naředit, aby věděla kolik to je, že teda znovu zavolá. Cca za 2h volá, že to je 5168,1. Dnes jsem šla znovu na odběr, 23.11. 5+4 TT. Z laboratoře telefon, že to teda naředili rovnou a, že je to dnes 5050,5 odchylka oproti pondělí 2%. Co znamená to ředění? Výsledek tedy špatný? U lékaře jsem ještě nebyla. Po 4 ZT už se klepu předem.
Všem moc děkuji. Hezký den.