Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všichni, kteří svou dcerku pojmenovali jménem Magdalénka sem! ![]()
Já dcerku Magdalenu nemám, ale jestli se mi narodí někdy druhá holčička, tak to bude jméno, o kterém se u nás bude hodně diskutovat. Magdalena je totiž skvělé jméno ![]()
Kdyby se mi ve finále nenarodil Kryštof…měla bych Magdalenku ![]()
Já vlastně doufám, že Madlenek moc není, i proto jsme to jméno vybrali
Tři Danečci ve školce mě trochu děsí ![]()
Já bych řekla, že už to moc neobvyklé není. Je milejší jak Marie, ale to je jen můj názor. Taky to byla naše volba do budoucna, ale už jich tady je 5 v okolí. My od jména už ustupujeme nebo možnost přestěhovat se ![]()
Tak moje Magdalenka má už 14 let a teď vymýšlím další jméno pro holčičku ![]()
@Dashiky My máme Magdalénku, tak doufáme v Kryštofka nebo Honzíka ![]()
@Magdali My měli Magdalénu a Kristýnu. Teď přemýšlíme nad Michaelou, Viktorii, a mně se začíná líbit Zuzana a Alžběta ![]()
@densis píše:
@Magdali My měli Magdalénu a Kristýnu. Teď přemýšlíme nad Michaelou, Viktorii, a mně se začíná líbit Zuzana a Alžběta
tak teď momentálně se bude mimčo jmenovat Julie, ale všichni mi říkají ať to změníme, protože se má narodit v prosinci (takže narozeniny, svátek i vánoce by byly v jeden měsíc)…já s tím i souhlasím, ale mám problém s přítelem, není jednoduché se sním na nějakém jménu shodnout… ![]()
Ahoj,
Mam 3-rocnu Magdalénu - a zatial som ziadnu malu menovkynu nestretla ![]()
Ale ani ostatne nase deti nemaju menovcov, co je vyhoda na ihrisku.
Pre inspiraciu mame este Svatopluka a Slavomíra
Zuzana +3
@Magdali No, nám Alžbětu navrhl tatínek
Ale kdyby se mu něco nelíbilo, tak bych mu řekla, že až si bude rodit on, ať si pojmenuje dítě, jak chce ![]()
My jste se s manželem shodli na Elizabeth, ale jako druhá v pořadí by se mi Magdaléna líbila ![]()
@densis píše:
@Magdali No, nám Alžbětu navrhl tatínekAle kdyby se mu něco nelíbilo, tak bych mu řekla, že až si bude rodit on, ať si pojmenuje dítě, jak chce
Alžběta je taky moc pěkné jméno, jednu znám, ale je už dospělá ![]()