Jaký je plat elektrikáře?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
„ Plat " Elektrikáře
Zdravím vás, jdu s dotazem jelikož budu nastupovat do nového zaměstnání, kde mi budou dělat dálkově školu elektro. Zajímá mě jestli se zde najde někdo, kdo společně se zaměstnáním má založenou taky živnost a k práci dělá i zakázky. Zajímá mě jestli je lepší dělat to takto, nebo vyloženě po době nějaké elektro praxe dělat čistě jen zakázky a zaměstnání opustit, zároveň mě zajímalo po jak dlouhé době praxe jako elektrikář, bych mohl takto činnost vykonávat, myslím zakázky při práci a poslední otázka, jestli by mi někdo kdo to má takto mohl orientačně říct, kolik mu při práci takové zakázky můžou vynést měsíčně, vím že je to individuální, ale zajímá mě jen nějaký nástřel dle zkušeností. Díky za odpovědi všem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Divný dotaz, kdo ti bude dělat dálkově elektro. Ty nemáš ještě potřebnou kvalifikaci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě nemáš ani školu, ani vyhlášku, nemluvě o revizích a chceš někomu dělat sám celou elektriku, jo? tak to tedy spánem-bohem..
za chalupu 3+1 a velké chodby a příslušenství jsem měla komplet i se skříní od jedné firmy s matrošem a prací nabídku za 150tisíc, nakonec mi to udělal známý za 100.. ale týden práce, bordel, sekání, jakože žádná legrace.. a to jsem brala levné vypínače a zásuvky (standardní, žádné vymyšlenosti)
osvětlení do toho samozřejmě nepočítám (lustry a svítidla jsem si kupovala zvlášť)
ALE nikdy bych to nesvěřila někomu bez praxe…
nejdřív se uč, makej s někým a až budeš mít potřebnou kvalifikaci, tak teprve uvažuj o osamostatnění…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No hlavně taky je dost možný, že budeš mít ve smlouvě že nic takovýho nesmíš mimo praci dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 já jsem někde psal že to jdu dělat bez praxe? Jsem cílevědomý člověk a rád si věci plánuju, takže se snažím koukat několik let dopředu abych měl za čím jít, takže znovu se opakuji, kde jste přišla na to že bych chtěl dělat něco bez praxe? Já jsem si vědom všeho co se mi tady snažíte nastínit, ale ptal jsem se na jednoduché otázky a zejména elektrikářů, ne žen, které mají jednorázovou zkušenost s tím nechat si doma či někde jinde dělat elektriku. Děkuji a mějte se hezky
Příspěvek upraven 27.04.24 v 10:50
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka Dotazy jsou úplně normální, spíš váš komentář je podivný, když jasně píšu že mi v nové práci teprve budou školu elektro dělat, jak bych asi teda mohl mít praxy?… Divný komentář
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 To je možné, ale jak říkám plánuji si život rád několik let dopředu ať mám za čím jít, pokud by to nešlo, rád své plány přehodnotím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lokomotor píše: Více
no formulace budou školu dělat je nesmysl. Školu bys měl snad dělat ty, ne nějací oni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oni ti budou dělat dálkově školu elektro? Snad ty si budeš při práci doplňovat kvalifikaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ptáš se zejména elektrikářů? Víš, na jakejch jsi stránkách? Kolik myslíš, že bude na e-miminu elektrikářů? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik myslíš, že je elektrikářů na webu jménem Emimino? Najdi si web elektrikář, elektroremeslnici…a tam se ptej.
Nebo až tě bude bolet zub, taky se půjdeš optat na web s názvem auto-moto a pak se divit, že ti neodpovídají zubaři?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych, že je jedno, kde dotaz dá. Když tam položí úleťácký, nesrozumitelný dotaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musis mít ukončené patřičné vzdelani, které musis dolozit při registraci toho oboru na živnostenském úřadě. Zivnosti spojené s elektrikarinou jsou vázané, takže bez vzdělání a nebo bez dlouhé doložené praxe v zaměstnání na plný úvazek si je vůbec nemuzes na svoje IČO zaregistrovat. Takže se uklidnime, nastoupime do školy a do práce, a až budeme něco umět a mít na to i papír, budeme přemýšlet dal
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
píšeš jako tatar takže ti co ti udělají elektrikářskou školu tak at ti taky vysvětlí, že se divně vyjadřuješ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde mi budou dělat dálkově školu elektro
nechápu. To za tebe bude studovat někdo jiný? Nebo co to je za větu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit