// silné čárky - jsem těhotná?

420
18.7.13 19:57

// silné čárky - jsem těhotná ???

Ahoj holky, prášky jsem vysadila na nový rok, pak jsme se s přítelem snažili č měsíce a nic, v dubnu mě požádal o roku a plánujeme svatbu na září letošního roku, už je vše zamluvené, mám šaty, přítel oblek, prostě všechno co se svatby týče. Řekli jsme si, že se budeme snažit až po svatbě a chránili jsme se kondomem, ne vždy jsme se chránili. První den po MS jsme to riskli a heleď.. Asi je z toho mimi??? Dnes jsem objevila dvě silné čárky. Koukala jsem na to jako jelen. Slyšela jsem, že i vysoké HCG může být náznakem nějaké nemoci, zamklé těhu atd??? Pravděpodobně, kdybych byla těhu tak jsem ve 3 týdnu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
420
18.7.13 19:58

„snažili 4 mesíce“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
18.7.13 20:01

Přikládám fotku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603

Když máš pozitivní test tak je to myslím jasné ne?? Zajdi si na gyndu, tam ti to jen potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35895

Proc by to nebylo mozne? Vse tomu nasvedcuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
18.7.13 20:02

Může být pravděpodobné počkej jestli dostaneš menstruaci jestli ne pak dej vědět doktorovi a on to posoudí.
Budu ti držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.7.13 20:03

Tak na 99 procent jsi určitě těhotná. Prostě zajdi hned k dr a uvidíš. Takhle od klávesnice, ti to nikdo nepoví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842

@Iliseek
vysoké HCG mohou být i dvojčata :lol:
Více než celé emimino ti poví gynekolog, jak to s tebou ve skutečnosti je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
@Iliseek píše:
Přikládám fotku :dance:

Gratuluji :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420

Já nevím holky :-) Test jsem si dělala před 3 hodinama a tak nějak jsem se chtěla o to podělit, navázat konverzaci, případně se dozvědět nějaké info a tak :-)

Já už viděla tolik negativních testů, že tomuhle nemůžu uvěřit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
18.7.13 20:04

Tak na svatbě si asi moc nezakalíš no :mrgreen: :mrgreen:
Gratulace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
18.7.13 20:05
@Iliseek píše:
Já nevím holky :-) Test jsem si dělala před 3 hodinama a tak nějak jsem se chtěla o to podělit, navázat konverzaci, případně se dozvědět nějaké info a tak :-)Já už viděla tolik negativních testů, že tomuhle nemůžu uvěřit :-)

Jak často se se testovala když si psala že se snažíte 4 měsíce, a ještě předtím, že se chráníte a jednou jste riskly??
nějak nechápu i když to není důležité. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
18.7.13 20:06

@mejdylko Vím, že mi to nikdo nepoví, ale zatím co budu objednaná k Dr taky nějaká doba bude, že. :nevim: Tak jsem založila toto téma, chtěla bych vědět názory a možná i trochu dostat na zem :-) Jsem z toho vyjukaná :roll: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
18.7.13 20:07

@subsomi jéé, dvojčata néé. :-) Já budu mít co dělat s jedním :-) A ví, že mi neřeknete na sto pro jestli jsem :-) Ale chtěla jsem se pochlubit :-) Nikomu v okolí to nechci zatím říkat. Až to bude jisté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
18.7.13 20:07

@Iliseek já byla vyjukaná taky, ale negativně. Měla jsem stejný test jako ty a byly tam dvě dálnice vlastně okamžitě. Za 2 dny do mě dr šáhnul a bylo to jasný. za další týden UTZ a 5+4tt. Tak držim palečky, ale určitě to je ono. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí