Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prášky jsem vysadila na nový rok, pak jsme se s přítelem snažili č měsíce a nic, v dubnu mě požádal o roku a plánujeme svatbu na září letošního roku, už je vše zamluvené, mám šaty, přítel oblek, prostě všechno co se svatby týče. Řekli jsme si, že se budeme snažit až po svatbě a chránili jsme se kondomem, ne vždy jsme se chránili. První den po MS jsme to riskli a heleď.. Asi je z toho mimi??? Dnes jsem objevila dvě silné čárky. Koukala jsem na to jako jelen. Slyšela jsem, že i vysoké HCG může být náznakem nějaké nemoci, zamklé těhu atd??? Pravděpodobně, kdybych byla těhu tak jsem ve 3 týdnu. ![]()
Když máš pozitivní test tak je to myslím jasné ne?? Zajdi si na gyndu, tam ti to jen potvrdí.
Může být pravděpodobné počkej jestli dostaneš menstruaci jestli ne pak dej vědět doktorovi a on to posoudí.
Budu ti držet palce.
Tak na 99 procent jsi určitě těhotná. Prostě zajdi hned k dr a uvidíš. Takhle od klávesnice, ti to nikdo nepoví ![]()
@Iliseek
vysoké HCG mohou být i dvojčata ![]()
Více než celé emimino ti poví gynekolog, jak to s tebou ve skutečnosti je
Já nevím holky
Test jsem si dělala před 3 hodinama a tak nějak jsem se chtěla o to podělit, navázat konverzaci, případně se dozvědět nějaké info a tak ![]()
Já už viděla tolik negativních testů, že tomuhle nemůžu uvěřit ![]()
@Iliseek píše:
Já nevím holkyTest jsem si dělala před 3 hodinama a tak nějak jsem se chtěla o to podělit, navázat konverzaci, případně se dozvědět nějaké info a tak
Já už viděla tolik negativních testů, že tomuhle nemůžu uvěřit
Jak často se se testovala když si psala že se snažíte 4 měsíce, a ještě předtím, že se chráníte a jednou jste riskly??
nějak nechápu i když to není důležité. ![]()
@mejdylko Vím, že mi to nikdo nepoví, ale zatím co budu objednaná k Dr taky nějaká doba bude, že.
Tak jsem založila toto téma, chtěla bych vědět názory a možná i trochu dostat na zem
Jsem z toho vyjukaná
![]()
@subsomi jéé, dvojčata néé.
Já budu mít co dělat s jedním
A ví, že mi neřeknete na sto pro jestli jsem
Ale chtěla jsem se pochlubit
Nikomu v okolí to nechci zatím říkat. Až to bude jisté.
@Iliseek já byla vyjukaná taky, ale negativně. Měla jsem stejný test jako ty a byly tam dvě dálnice vlastně okamžitě. Za 2 dny do mě dr šáhnul a bylo to jasný. za další týden UTZ a 5+4tt. Tak držim palečky, ale určitě to je ono. ![]()