Značková kolegyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Se divím, že tě to vzrušuje
Já bych to brala jako dobré zpestření, pokud je taková. To se jen tak nepotká takovej vzorek
![]()
Evidentně ji v životě něco schází, má-li se potřebu takto prezentovat
vnitřně bude nejspíš nešťastná…a tímhle si to kompenzuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já k takovým lidem bývám lehce sluníčkově rýpavá. Pokud jsem sama se sebou spokojená, nemám potřebu řešit takové pipiny a když se rýpnu, tak jim to většinou nedocvakne, ale ostatní se baví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promin ale to cos napsala působí trochu jak slepičárna.
A co jako? Proč to řešíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BellinkaX Nezávidím, ono není ani co, ona je úplně primitivní, její hodnoty jsou fakt k smíchu, nejvíc mě štve to, že pracujeme jako skupina, ale ona prostě nemaká a potom tam trčíme dýl a dýl a pořád jen něco hledáme a hádáme se, není den, aby prostě udělala to co má, místo toho si chodí pro kafíčka a je věčně na mobilu…
Navíc nemá žádné děti, já tam kvůli ní trčim i o půl hoďky dýl a musím pro dítě do školky.
- Citovat
- Upravit
Zeptej se jí, jestli někdy jedla lepší makronky než ty předražené hnusy z Paula.
Co je to za práci, že vám to tak diriguje? Zachovejte klid a převahu, přece se od nové trapky nenecháte rozházet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak víš, co sdílí na Instagram? Ty ji tam sleduješ? Proč, když ji nemáš ráda? Prostě se s ní bav jenom o pracovních záležitostech a jinak je ignoruj, ne? Ať si kupuje a pije, co chce, to tebe přece nemusí trápit. O soukromých věcech se s ní bavit nemusíš a sledovat, co dává na Instagram už vůbec ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je ve zkušebce? vidí to, že maká „je tak, aby se neřeklo“ nadřízení? třeba se ji brzo zbavíš.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavist je oskliva vlastnost… Mela by ses zamyslet nad sebou, nejaka fifinka se znackama ti muze byt burt.
Co me teda zarazi, tebe nedkdo nuti koukat na jeji Instagram? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli neplní svoje povinnosti a vy kvůli tomu nestíháte, tak ji na to upozorněte a případně to řekněte nadřízenému. Předpokládám, že je slečna ještě ve zkušebce, tak by se měla trochu snažit. Ale makrónky nebo čivava s tím nijak nesouvisí a nechápu, proč to řešíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to práce na úřadě v matričním oddělení, ale to není důležité, a vím to, protože nám to pořád ukazuje, co si koupila a podobně, vyloženě se s tim chlubí, mně je to fakt jedno, jen vám to píšu, aby jste měli o ní přehled, ale já z ní už nemůžu, včera měla v práci dodělat nějaké spisy, dneska jsem přišla do práce a neudělala to, takže to zbylo zase na nás… A když jí to řeknem, tak se pořád ohrnuje tím, že je ve zkušebce, že se to teprve učí a tak.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Předem prosím o zachování anonymu.Ahoj maminky, jsem totálně vytočená z jedné kolegyně, pracuje u nás měsíc a hrozně se předvádí, vyskakuje a se všema jedná, jako kdyby tam pracovala už roky, snaží se nám to tam celé překopat, že máme špatný systém a bla bla. S lidma se baví jen se kterýma chce ona, které jsou podle ní na úrovni a nad ostatníma ohrnuje nos. Pořád se chlubí nějakýma značkovýma hadrama, že nakupuje u Prady a podobně, má Iphone 6, čivavu za 16000,– pořád si kupuje makronky, které snad stojí 200 a je jich tam 6, jenom proto, že jsou od nějakéhou Poula, nebo od koho, nosí si do práce kafe starbucks a myslí si, že je prostě nejlepší, všem nám tam leze na nervy a asi jí brzy zabijeme, byla bych nejradši, kdyby jí vyhodili, práci kterou má dělat, tak dělá na půl a tu kterou dělat nemá, tak o tu se stará nejvíc. Navíc se mnou komunikuje jak s nějakým póvlem, protože nosím obyčejné hadry F&F, orsay, amisu a podobně. Kvůli ní redada chodím do práce a je to na mě hodně znát a nejsem jediná, poradíte mi jak být nad věcí? Já se z tý ženský zblázním!! Navíc všechno co si koupí, tak hned fotí a sdílí na instagram…![]()
Taky se bavím jen s lidma, se kterýma chci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předem prosím o zachování anonymu.
Ahoj maminky, jsem totálně vytočená z jedné kolegyně, pracuje u nás měsíc a hrozně se předvádí, vyskakuje a se všema jedná, jako kdyby tam pracovala už roky, snaží se nám to tam celé překopat, že máme špatný systém a bla bla. S lidma se baví jen se kterýma chce ona, které jsou podle ní na úrovni a nad ostatníma ohrnuje nos. Pořád se chlubí nějakýma značkovýma hadrama, že nakupuje u Prady a podobně, má Iphone 6, čivavu za 16000,– pořád si kupuje makronky, které snad stojí 200 a je jich tam 6, jenom proto, že jsou od nějakéhou Poula, nebo od koho, nosí si do práce kafe starbucks a myslí si, že je prostě nejlepší, všem nám tam leze na nervy a asi jí brzy zabijeme, byla bych nejradši, kdyby jí vyhodili, práci kterou má dělat, tak dělá na půl a tu kterou dělat nemá, tak o tu se stará nejvíc. Navíc se mnou komunikuje jak s nějakým póvlem, protože nosím obyčejné hadry F&F, orsay, amisu a podobně. Kvůli ní redada chodím do práce a je to na mě hodně znát a nejsem jediná, poradíte mi jak být nad věcí? Já se z tý ženský zblázním!! Navíc všechno co si koupí, tak hned fotí a sdílí na instagram…