0 přátel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
A s těmi sestřenkami si rozumíš? A se sestrou? POkud ano, jsou to kamarádky. Nikde není psané, že přibuzný nemůže být kamarád
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj
S partnerem nemáme žádné společné přátelé…jeho 3 kamarádi jsou svobodní mládenci, tudíž se jim partner už tak „nehodí“.
A moje ex kamarádky začaly žárlit a pomlouvat mě, jelikož jsem byla první z party kdo se vdal a má baráček![]()
Tudíž nemamě přátelé ani každý svoje.
Tak trávíme dny jen sami spolu a s malou… nebo s mou rodinou (sestra, sestřenice, mamka, bracha) jeho rodina o nás nemá moc zajem (na druhou stranu jsem za to i trošku ráda![]()
jsou to typ nemakačenků kteří ale jediní mají pravdu
)
Aha a není to náhodou tak, že jsi manželovi zarazila vycházky a jeho kamarády přestalo bavit vidět ho jednou za rok na půl hodiny a že tvoje kamarádky se s tebou přestaly bavit, protože už nevydržely poslouchat 30 hodin denně o svatbě a „baráčku“? A není to náhodou tak, že jeho rodina se nebaví s tebou, protože už nesnesli jak je máš neustále za blbečky, kterých nejsi hodna?
Příspěvek upraven 05.04.20 v 09:52
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mas aspon sestru a sestrenici, jestli jste spolu v pohodě. Ja mam taky segru jako jednu z nejlepsich kamaradek, vidim ji mnohem častěji nez vsechny ostatni kamosky dohromady. Lepší takove "přátelství " v rodině, nez to lamat a cpat se nekam, kde o me nestojí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj
S partnerem nemáme žádné společné přátelé…jeho 3 kamarádi jsou svobodní mládenci, tudíž se jim partner už tak „nehodí“.
A moje ex kamarádky začaly žárlit a pomlouvat mě, jelikož jsem byla první z party kdo se vdal a má baráček![]()
Tak trávíme dny jen sami spolu a s malou… nebo s mou rodinou (sestra, sestřenice, mamka, bracha) jeho rodina o nás nemá moc zajem (na druhou stranu jsem za to i trošku ráda![]()
)
Vdát se a mít baráček není mezi přáteli důvod k pomluvám, Že tě neberou bude mít jiný důvod, ale ten my tady nevyvěštíme. Zřejmě nebudete lidé, se kterými se ostatní rádi vídají a které vyhledávají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A sem píšeš o radu, nebo jako dotaz, jak to máme my, nebo proč?
My to tak nemáme, udržujeme si přátelské vztahy s oběma rodinami (i když někdy to chce prostě přinášet kompromisy třeba v tématech komunikace) i s kamarády nehledě na přírůstky dětí či domů a upřímně řečeno, kdykoliv narazím na někoho, kdo je se všemi rozhádaný a nikdo se s ním nechce vídat, většinou je celkem zřejmé, na jaké straně je chyba. Ale u tebe to může být jiný případ, neznáme tě. ![]()
Příspěvek upraven 05.04.20 v 10:12
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj
)
buď ráda, my jsme na tom s manželem taky tak. Dřív jsem litovala, dnes jsem ráda. Když sleduji charaktery lidí, není o co stat. Lidé jsou hodně zlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@subrag no, právě…
my jsme rozhadani ve stylu ze jsme to byli my, kdo se přestal s ostatními bavit… respektive s mymi kamarádkami, když k nám šli z každé strany zvěsti jak jsem nevzala muže pro penize
(je podnikatel, ale ja do práce chodím..
) a s rodinou také tak.. dobré vztahy, pak útoky od tchyně, tchána, pomluvy po okolí jak si můj muž na šel divnou tichou ženskou, tak jsme to omezilidských. Bohužel jsem introvert… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@subrag no, právě…my jsme rozhadani ve stylu ze jsme to byli my, kdo se přestal s ostatními bavit… respektive s mymi kamarádkami, když k nám šli z každé strany zvěsti jak jsem nevzala muže pro penize
(je podnikatel, ale ja do práce chodím..
) a s rodinou také tak.. dobré vztahy, pak útoky od tchyně, tchána, pomluvy po okolí jak si můj muž na šel divnou tichou ženskou, tak jsme to omezilidských. Bohužel jsem introvert…
já jsem taky introvert. Nikoho si domů netaham, teď i k tomu je důvod vládní
. Každopádně já měla vždy kamarádky, které měli radost, když jsme se třeba pohádali, když se mi něco nepovedlo, když jsem se svěřila, tak toho zneužily. Takže jsem vyselektovala ze života, na ulici pokecáme s mnoha lidmi, ale jinak zavírám dveře a do našeho života nikoho cíleně nepouštím. Uz se ani nestydím říct lidem, kteří k nám chtěli jít nebo nás zvali na kafe, že nemám ráda návštěvy a nebudu začínat přátelství
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to máme taky tak, jsem vlastně jen spolu, přátelé máme, já daleko, takže se nevídame jen si napisem a partner za svýma zajede jednou za měsíc na oběd. Jinak jsem jen spolu a vůbec nám to nevadí. ![]()
- Citovat
- Upravit
A jaká je otázka?…
Já nemám přátele a manžel také ne, nějak je nepotřebujeme. Občas trávíme čas ale i každý sám - třeba na koncertě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Ahoj

A moje ex kamarádky začaly žárlit a pomlouvat mě, jelikož jsem byla první z party kdo se vdal a má baráček
Tak trávíme dny jen sami spolu a s malou… nebo s mou rodinou (sestra, sestřenice, mamka, bracha) jeho rodina o nás nemá moc zajem (na druhou stranu jsem za to i trošku ráda
)