Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud jsem zadávala platbu přes internetové bankovnictví, mohla jsem si dobít za kolik jsem chtěla. I za 100. Prostě - kolik jsem si na telefon poslala, tolik jsem měla? ![]()
přes sazku jde od 200,–, kupóny bývali taky od 200,– ale nevím jak je to teď - většinou vidívám v obchodě za víc
tak opravdu bývávali
, já si jsem jisté jen přes tu sazku to občas chodívám příbuzným dobít za ty dvě stovky na O2
Co vím, tak za 200,– jde. Když si kupuji kupon, tak nejméně za 250, potom 300, 350, 500. Dál nevím.
Taky dobíjím přes internetové bankovnictví a jak už se tu psalo jde dobít od 100 Kč takže za 200 v pohodě taky.
Tak když nabíjíte kredit přes internetbanking 100 Kč jak píšete můžete mi prozradit u jaké banky to je?
Měla jsem účet u ČS, šlo nejméně 200 Kč,
měla jsem účet u KB, šlo nejméně 200 Kč,
měla jsem účet u GE Money, šlo nejméně 200 Kč,
teď mám už dva roky účet u ČSOB a jde taky nejméně 200 kč, takže by mě zajímalo ze zvedavosti jak teda dámy nabíjíte přes internetbanking těch 100 Kč, fakt bych to ráda věděla.
Moc díky.
Maria.
maria.go : Mám takovou zkušenost že asi tak před rokem nebo před půl rokem šlo ještě dobít přes internetové bankovnictví u ČS ještě klidně 100 Kc. Ale tedka už to nejde!! Min. částka na dobití je myslím těch 200 kc.
Je to děs, za chvíli si člověk nebude moci ani dobít kredit za kolik chce..
Docela mě štve takový omezování.
Sbíráte někdo ty kódy z pod víček Coca Coly? Kdyžtak si někdo vemte ten můj kód, mně je k ničemu a můžete aspoň 2 minuty volat „zadarmo“ ![]()
GZPGAHUFX prej viz. www.25kredit.cz a jde to i nějak zdvojnásobit kachničkou, co jsem pochopila ![]()
ahojky,chtěla jsem se optat nestačí dobít mobil od znacky 02 jen za 200Kč