Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj potrebovala bych radu jak nalicit kamaradku,ktera bude mit tyrkys. saty
…dekuji predem
Tyrkysové oční stíny, lehce narůžovělý lek na rty? Asi bych volila hodně výrazné oči v barvě těch šatů
Zbytek jen lehoulince (žádná rtěnka nebo tmavý make-up).
(Šmarjá! Jak já bych někam vyrazila… Už jen kvůli tomu nalíčení.
)
Souhlasím s lulje, tyrkysové stíny a světlou pusu, možná lehce tváře, ale taky jen světle růžovou.
K tomu tyrkysové náušnice… mňam ![]()
http://i.ytimg.com/…qdefault.jpg
Celý obličej podle svých představ jsem bohužel nenašla ![]()
mně osobně by přišly tyrkysové stíny laciné a překombinované (bez urážky něčího vkusu…).
Já bych zvolila tzv. kouřové líčení. Návod třeba zde: http://ona.idnes.cz/…-/krasa.aspx?…
To by mohlo kamarádce slušet bez ohledu na to, jestli je tmavovláska nebo blondýna. Ale jestli je náhodou zrzka, tak bych volila „nude“ líčení: hnědou linkou zvýraznit oči, dokonalý čistý make-up, tmavším pudrem přetáhnout lícní kosti, na rty lesk.
Black_Orchids: Přesně tak! Já je nosím všude a není problém je k čemukoli zkombinovat.
Ono taky záleží na tom, jak šaty přesně vypadají atd. A další věc je, jak vypadají její oči a jaké jsou barvy. Takže jen podle toho, že řekneš, že tyrkysové šaty, těžko poznat. ![]()
black, měla jsem úplně stejné myšlenky na to kouřové líčení, protože moc tyrkysu je dle mého příliš laciné. nebo další varianta, líčení bych volila dle doplňků, pokud budou zlaté, tak zlaté líčení, pokud budou červené, tak červené, prostě dle barvy doplňků (předpokládám, že budou doplňky v jedné doplňující se barvě.
Já osobně bych tedy k tyrkysovým šatům už „tyrkysově“ nelíčila.. Zvolila bych spíše nějaké neutrální líčení ![]()
Naprosto souhlasím. Miluju kouřové líčení. Většinou se hodí ke všemu a je sexy. S tyrkys stíny by už bylo „přetyrkysováno“ ![]()
Black Orchid - vidíš, já mám zas pocit, že kouřové líčení se k tyrkysové nehodí ![]()
Pokud by se kamarádka nechtěla odvázat s tyrkysovou barvou, tak spíš nude líčení, ale podle mě by byla škoda nevyužít toho efektu „barva očí stejná jako oblečení“.
Každopádně doporučuju vyzkoušet před plesem nanečisto.
Mně se moc líbí kombinace tyrkysové a čokoládové, na ples by šla určitě použít čokoládovo-zlatá.
Tyrkysové líčení už je trochu moc.
Taky bych volila spíše „neutrální“ líčení= kouřové…nude odstín po celém víčku a pak tmavší do koutků (vnějších) + tužku na oči (černou, tmavě šedivou) a zhušťovací řasenku…tyrkysové bych volila např. naušnice, když už bych chtěla ladit s šatama…ale záleží, jak moc jsou šaty výrazné,aby to nebylo moc…jak se říká „méně je někdy více“ ![]()
k tyrkysovym satum - ne tyrkys liceni!!! Zalezi na tom jakou ma barvu vlasu.. a pak take co se tyka bot (barva) a doplnku (naramek, prstynek, nahrdelnik, kabelka, spona ve vlasech) popripade satek pres ramena..
Takze barvu urcitou nenapisu, ale urco bych to sladila s doplnky a botkama
aby se to netriskalo.. nejakou jemnou nevyraznou, protoze tyrkys saty jsou vyrazne uz samy o sobe… Neco do odstinu svetle zlute (pokud je tmavovlaska) zvyrazni to ocka,a muze mit zluty satek kolem ramen.. Jinak bych zkusila „nahe“ liceni, pouze treba cernou linku na ocnim vicku,a rty jen lehce naruzovelym leskem, popripade vytahnout jemnou konkturkou…