1. dětské botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1818
25.1.25 18:20

1. dětské botičky

Ahoj,

tak konečně se nám syn začíná pouštět nábytku a dělá první krůčky sám. Tak začínám řešit 1. boticky na ven.
Máte nějaké rady? Je to první dítě, má 15m, tak budu ráda za vaše tipy a zkušenosti.

Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1080
25.1.25 18:38

Zajděte si do specializované prodejny, ať synovi změří nožky. Hodně se dnes doporučují barefoot boty, tak si otom pozjišťujte, ať víte, co chcete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
25.1.25 18:41

Já jsem barefooťák, ale i kdybys náhodou nechtěla jít touhle cestou, tak rozhodně dostatečně široké a měkké…v běžné konfekci se ale hledají blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2000
25.1.25 18:45

Děti měly první botičky od Jonap. Krásně měkké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
25.1.25 18:48

Já jdu cestou barefoot u obou dětí a s obema jsem byla kvůli první botkam ve specializované prodejně. Dceři bez problémů sedí bory Fare, synovi ani omylem. Má širokou nohu a vysoký nárt a obuje jenom boty Beda a D.D.step a to jenom asi dva modely.

• Citovat
  • Upravit
599
25.1.25 18:50

Já byla ve specializované prodejně, když dcera začala chodit. Nebyla to barefoot speciálka a i tam mi řekli, že nejlepší pro úplně začínající chodce jsou capáčky.
Bylo jaro/začátek léta, tak to tak nějake ještě šlo ale zajímalo by mě co doporučí na toto období, když to chce dítě zkoušet i venku.

My jsme pak jinak začínali kompromisníma botama - barefoot moc neseděl skrz úzkou a nožku na tu mini kategorii.
Měli jsme celoročky superfit flexy jako první skutečné boty a spokojenost veliká - mají pevný opatek (takže to není bf), ale prostor pro prstíky (malá měla užší nohu tedy) a flexibilní podrážku. Taky dobrá výdrž. Kupovala jsem je, než z toho modelu dcera vyrostla.

Pak jsme přešli na affenzahn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
25.1.25 19:30

Byli jsme ve specializované prodejně a měli D.D.Step :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
26.1.25 09:30

@Veronika9870 i na zimu se vyrábí capáčkové botky, například froddo má zimní první botičky, ale i u jiných výrobců najdete. Nejužší bf boty pro malinké děti jsou Ricosta, taky jsme měli, než jsme přešli na affenzahn. Třetí syn má úplně jinou nohu a nosí Beda. Takové dva extrémy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
599
26.1.25 10:06
@BarSu píše: Více

Já obešla asi 3 prodejny vč barefoot a tady tu značku neměli tehdy skladem a normálně nás ze 2 prodejen tehdy s omluvou poslali domů s nepořízenou, že pro nás fakt nic padnoucího nemají.
Tak ale teď už mám trošku lepší přehled, tak snad s druhým co se má teprv narodit to bude lepší. Dcera má/měla dlouhou úzkou nohu, teď to může být něco úplně jiného s klukemy
Fakt ty první boty jsou pro prvomatku věda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková