Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky v neděli mě čeká píchání ovirelle a v úterý mě první IUI
není tu taky někdo koho čeká a chtěl by si povídat ![]()
Dobrý večer,
zkuste svůj dotaz vložit do Odborné poradny - odborník Vám poradí nejlépe ![]()
Držíme palce ![]()
adminka Lucka
@AAlisek Ahoj, já jdu v pátek na kontrolu do CAR, kde mi řeknou, jestli ovuluju ze strany kde mám vejcovod. Pokud ano tak také hned půjdeme na IUI. Jak jde to píchání injekce? Na to se teda moc netěším.
Tak držím ???? Já byla 12dc folik 12mm včera injekce samozřejmě že jsem si ji sama nepichla
jen mě zaráží že byl včera ovulační test negativní takže kdoví jestli zítra to IUI bude k necemu
![]()
@AAlisek Dík, já budu právě v ten pátek 12dc, tak uvidíme…a to se píchá víckrát? ještě jsme se o tom moc konkrétně s doktorem nebavili
ale kdyžtak by to asi taky musel zvládnout manžel. a ten ovulační test sis musela dělat nebo ne? já jsem si ho totiž ještě nikdy nedělala.
Čauko, moc moc držím pěstíky, já jsem dnes 5. den po druhém IUI, takže čekám na zázrak
měla jsem 2 foliky @AAlisek
@Peťuš89 ne píchá se jednou aby praskl ten folikul.Nemusela jsem dělat,ale já si dělám už rok dříve mi vycházeli pozitivně a od ledna co jsem byla na laparce a hysteroskopii tak mi.prave nevychází proto si je dělám.Jsem zvědavá jak bude vypadat dnes.Hlen ani bolesti nemam ![]()
@Adulka24 tak to držím moc moc palečky
já budu testovat první den na dovolené kvůli tomu jestli mám vysadit utrogestan
@AAlisek jo takhle. A hlen a bolesti máš jinak každý měsíc? Já jak kdy, asi podle toho jak moc se sleduju
tak snad nemáš zrovna teď ovulaci posunutou.
@Peťuš89 hlen mívám četla jsem že po clostibelgytu být nemusí tak nevím.Co jsme se začali snažit přes ten rok tak se mi rozházel tak cyklus dříve byl 32dni každý měsíc a ted 34-40to byl poslední cyklus
je to na palici.Drive jsem měla ovu kolem 18-20dc dnes jsem 16dc tak uvidíme ale moc tomu nevěřím
ahoj @AAlisek tak hodne stesti!!! hlavne zadny stres. ja mam druhe IUI za sebou a koncem tydne budu delat test…
@Adulka24 píše: Čauko, moc moc držím pěstíky, já jsem dnes 5. den po druhém IUI, takže čekám na zázrakměla jsem 2 foliky @AAlisek
taky cekam po druhem IUI. 14 dnu je vecnost ![]()
@norway tak to držím vše co mam.Ja budu testovat až 9.7.to je ještě daleko ![]()
Ahoj já byla na prvním IUI v pátek. Láme se ve mě nadšení, strach a nervozita z čekání na výsledek.