Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat kdy se mám objednat na 1. poradnu k Apolináři. Ztratila jsem papír, co jsem dostala při registraci a vím, že to tam určitě psalo a na internetu jsem to nenašla. Jsem už ve 34 týdnu a můj doktor mi nic neřekl
Zavolala bych na ambulanci, řekla termín a oni si tě objednají sami
34. tt mi na zavolání nepřijde brzo.
Tady máš kontakty:
ve 35. tydnu si tam zavolas a normalne objednavaji na ukonceny 37. tyden
Ahoj,
chtela bych se zeptat, jake mate zkusenosti s teh. poradnou u Apolinare…jsem na zacatku 36.tydne, a na kontrolu do poradny mam jit az za tri tydny, coz mi pripada nejak pozde…hlavne to, ze by mne nikdo 3 tydny nesledoval? ani monitor, ani UZ, ani vag. vysetreni? mimochodem, vysetrovali Vas v teto poradne nekdy vaginalne?
Diky moc za vase zkusenosti, jsem z toho trochu na nervy… ![]()
@Clementinka
mě vyšetřovali vaginálně při první poradně ve 37.tt a pak až ve 40.tt, mezi tím jsem chodila pouze na ctg a po něm do poradny, kde se jen zeptali, jestli cítím pohyby a jestli nekrvácím..
@helenkka píše:
Pokud jsi bezprotekční těhotná, tak nechodíš k jednomu určitému, ale asi podle toho, kdo má službu. Já jsem byla u tří různých doktorů…
diky ![]()
Zítra mě čeká první poradna, mám počítat i s vaginálním vyšetřením nebo jen sestřička změří tlak, váhu a moc? Dekuji
@lucynka25 Jako určitě ho dělají (dělali), jen si tak úplně nepamatuju, zda to bylo na první nebo na druhé…
Mne ho na prvni poradne taky delali (a i jedine, dalsi jsem nestihla, protoze jsem porodila) ![]()
@FenekUsaty píše:
PS A vezmi s sebou klasicky moc, jako na kazdou poradnu.
To jsem vždy zvládla na místě…
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.