Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Více
Ja byla na NITP (ale hodnota byla 1:426), vysledek za týden
Já byla na plodovce, myslím, že na klky už je u tebe pozdě, mě už to v té době nechtěli udělat, ale stejně jsem chtěla raději plodovku..měla jsem 1:56
Měla jsem 1:110 šla jsem na odběr z placenty kolem toho 13tydne hned, na plodovku bylo prý brzy.. na NIPT jsem nechtěla už vůbec..nebolelo to, bylo to rychlé. Za dva dny volali že je to v pořádku a i pohlaví mi řekly, zbytek testu bylo za 2-3 tydny, tak v pořádku. Drzim palce ať už se rozhodneš jakkoliv ale opravdu po zákroku odpočívej..
@884135 píše: Více
Dopadlo to dobře, výsledek v pořádku, trisomie vyloučeny - výsledek za dva dny, do 3 týdnů kompletní výsledky. Vyšla mi vysoká pravděpodobnost asi hlavně kvůli vyššímu věku. Ještě jsem teda neporodila, tak snad bude vše ok.. držím palce, ať ti to taky dobře dopadne! ![]()
Taky jsem byla až na plodovce. Screening asi 1:80. Výsledky plodovky taky za 2 dny, podrobně za 2-3 týdny.
Rikat, ze odběr plodovky nic neni je hloupost, ale oproti porodu uplne brnkačka. Na odběru se mi složil manžel, ja celkem ok. Dva dny mi tvrdlo břicho, ale udelala jsem si pohodičku a jen odpočívala. Pak už dobry.
Ahoj holky já jdu na plodovku v úterý mám riziko 1:104 na downa.. vyšlo vám to některé po ivf toto riziko?
Ahoj, me vyšlo 1:14 a byla jsem na CVS. Potvrdili nam v rodine Noonanuv syndrom, ale narodila se nam krasna zdravá holčička. Jen teda dochazime na kardio a v roce nas čeká genetika.
Vim jakej je to nápor na nervy a preju, at je vse v poradku
Ahoj, vyšel mi 1/30 na Downův syndrom a čeká me konzultace. Jsem uz 15tt takze co jsem si četla plodovka uz je mozna. Šli byste radši na plodovku nebo odběr klku? A za jak dlouho vám dali termín