Tlak v podbřišku ve 24. tt

25.8.26 16:02

Tlak v podbřišku 24. tt

Ahoj, chci se zeptat, jestli máte podobnou zkušenost. Jsem ve 24. tt a už několik dní cítím tlak v podbřišku, někdy to jde až do bolesti. Byla jsem u doktorky. Hrdlo mám 4 cm a jsem uzavřená. Máte podobnou zkušenost? Co vám pomohlo? Jsem ráda, že doktorka nic vážného nezjistila, ale stejně jsem z toho nesvá.
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36890
25.8.26 16:06

No tak roste ti tam dítě, děloha se zvětšuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11946
25.8.26 17:39

V tuhle chvíli tam máš navíc oproti normálu klidně i 3 kila váhy..to dává vazům pánevního dna, páteri a pánvi celkem zabrat. Navíc ty ostatní orgány jsou teď už celkem slušně utlačovaný zvětšující se dělohou…někdo nemá třeba žádné potíže skoro až do porodu a někdo (třeba já to tak měla) sotva leze už koncem 1. trim. Protože se mi rozestoupila pánev tak, že jsem cítila bolest v kyčlích a esíčkach prakticky při každém kroku… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6435
25.8.26 18:24

Těch tlaků ještě bude.
Stačilo, když se dcera natočila ramenem a myslela jsem, že mi prorazí břicho.
Jsem drobnější postavy a 2. polovinu těhotenství už jsem jen trpěla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23098
25.8.26 19:20

Já měla obě těhotenství různé bolesti, pnutí, tvrdnutí..u první dcery jsem to měla dost, 2× jsem ležela po týdnu na kopačkách a brala koňský dávky hořčíku až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17096
27.8.26 16:52
@Anýsek563 píše: Více

Ahoj, jak miminko roste, tak tlačí, orgány se posouvají, pak se začne roztahovat pánev (to mě třeba strašně moc bolelo, u starší jako prvorodička jsem kolikrát až brečela - tlak na stydkou sponu). Takže je to normální, ale vždy ksyž jsou pochybnosti, tak lékař. Alespon víš, že je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí