Špinění v těhotenství 7+5

Anonymní
23.8.26 18:06

Špinění v těhotenství 7+5

Ahoj holky. Mam takovy dotaz.

Jsem aktuálně 7+5 těhotná. Trochu pociťuji pnutí v podbřišku jen na levé straně a ted jsem si na wc všimla nepatrného špinění. Opravdu takové žlutohnědé malinký flek/linka na spodním prádle.

Celkem mě to vyděsilo 😞 je to ok?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23135
23.8.26 18:53

50:50 můžeš jen na kontrolu na utz, buď pohotovost nebo tvůj lékař.
Já spinila v začátku u prvního vymodleneho těhotenství, jela na pohotovost, vše bylo v pořádku, u druhého těhotenství jsem zaspinila v 10.tt, zase jela na pohotovost a bohužel se zjistilo, že někdy v 8tt skončila srdeční akce dle velikosti.
Držím palce ať to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.26 19:05
@lucynka25 píše: Více

Děkuji :( byla to opravdu úplně maličká stopa ani ty bolesti uz nic..tak ještě asi uvidím případně ráno zavolám své doktorce 🤦🏼‍♀️

• Citovat
  • Upravit
2862
23.8.26 20:24

Ja ted u druheho tehu cca v tomto týdnu take spinila a I nekolikrat denně. Všechno bylo v poradku a gyndar rikal, ze to souvisí se zahnizdovanim vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
24.8.26 07:27
@Dn0712 píše: Více

Se zahnizdovanim v 7 TT? To už je přeci dávno uhnizdene :P

Jinak zakladatelko:

Já taky občas zaspinim aktuálně 8 TT. Na minule kontrole jsem to zmiňovala, vše bylo ok, další jdu zítra tak uvidíme. Já k tomu beru teda i progesteronovy tablety vnitřně tak to možná přispívá k věci, čípek může být víc podrážděný. Každopádně internety říkají, že pokud to není jasne červený krvácení nebo sraženiny, ale jen hneda, svetle růžová a malý množství tak to pravděpodobně nic není, takže já se tím nějak moc nezatezuju, ale na kontrole to řeknu a i když nejdu na tehotenskou prohlídku tak jí řeknu a tam koukne.

Pnutí v břiše a podbřišku mívám občas taky ze všech možných stran. Něco je růst dělohy něco zažívací obtíže. :roll: Ty mě jako nešetří…

Jinak k zamlklým těhotenstvím dochází prý i bez toho aby se to jakkoliv fyzicky projevilo. Dokonce ženám i přetrvávají nevolnosti, takže podle mě, pokud se neděje něco fakt jednoznacnyho jako to větší krvácení, tak moc nemá smysl to řešit a pozorovat se. Stejně prostě nikdy nevíš a není to něco co by měl člověk pod kontrolou.

Jistotu že je vše ok ti dá samozřejmě vždycky jen lékařská prohlídka… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.26 08:14
@Marrixie píše: Více

Děkuji. Taky se snažím to tak vnímat, jen je z toho člověk občas vyplašený. Od včera zatím bez problémů.

Kontrolu mám za 2 týdny tak uvidím, případně zmíním doktorce.

• Citovat
  • Upravit
319
25.8.26 14:25
@Anonymní píše: Více

Tak jsem po kontrole a hlásím že u mě Mudr. problém diagnostikovala jako zánět na čípku a něco mi na to napsala. Naky pilule co se berou na noc. Ale mrně je v pohodě 🙏 a viděla jsem na UZ jak tam sebou mrská. ☺️ 🫠 ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.26 14:43

Děkuji za info. Mně se to od té jediné záležitosti zatím nezopakovalo tak snad ok 🙏🏽 🤞🏼ale určitě to zmíním já mám kontrolu až za 2 týdny.
Tak musím vydržet 🥹
Tak to Vám moc přeji, to je krásné 🤍

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.26 09:19

Tak mi to nedalo spát a zašla jsem si dnes pro jistotu na kontrolu. Vše je v pořádku 🙏🏽 Paní doktorka říkala, že to špinění může souviset i s vyvíjející se placentou. U mě se to teda nezopakovalo už. (Klepu) tak hodně štěstí do dalších týdnů 🤞🏼 🤍

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky