37+6 a tvrdnutí břicha – poslíčci, nebo porod?

26.8.26 19:48

37+6 a tvrdnutí břicha

Ahojky, jsem prvorodička a dnes jsem 37+6. Od rána mě píchá v podbřišku občas to přejde až do stehen, bolí mě v kříži a co chvilku mi ztvrdne břicho. Dala jsem si teplou sprchu tak to tak na hodinku pomohlo ale už to zase pokračuje. Bolesti to nejsou nijak strašné ale nepříjemné to je. Po obědě jsem si na chvilku zdřímla ale moc mě to nenechalo. Jinak pohyby malé cítím normálně. Co myslíte jsou to poslíčci nebo už může přijít porod? :nevim: Děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15148
26.8.26 20:26

Jak často Ti tvrdne břicho? Jak dlouho to jedno ztvrdnutí trvá? Já bych klidně jela do porodnice. Maximálně Tě ještě pošlou domů. Ale pokud Tě ty bolesti nenechají spát, tak to už u mě býval porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.26 20:28

@Janča6 třeba jednou nebo dvakrát za půl hodinky a třeba minutku asi. Zkusím to zaspat a kdyžtak ráno zavolám doktorce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15148
26.8.26 20:35
@Anežka6999 píše: Více

Takže interval 15 - 30 minut? To je ještě hodně, to ještě může trvat dlouho, takže bych do porodnice nejezdila. Jinak že ta kontrakce trvá minutu, to už je dostatečné, myslím, že má trval aspoň 40 s. Jak píšeš, zkus to zaspat a pokud se interval hodně nezkrátí, tak zatím nikam nejezdi a ráno zavolej doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.26 20:37

@Janča6 dobře moc děkuji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11980
26.8.26 21:15

Taky jsem to takhle měla…intervaly tak 20 minut, sprcha pomohla na chvíli..protože dcera byla našikmo a zadkem dolů tak jsem po 3h kdy to nepřestávalo jela do porodnice..tam na ně napřed koupelí očima ale pak po vyšetření..je, vy jste otevřená na 3 prsty..no ale na monitoru teď žádný kontrakce nejsou (po příjezdu do porodnice se to seklo) tak uvidíme až přijde pan primář…(Bylo to v 6 ráno) Nechali si mě tam do druhýho dne s tím že kdyby se to zase rozjeli tak že půjdeme na sál…kvůli poloze mimca byl naplánovaný císař na který jsem byla naplánována za 5 dní…, no druhý den mě teda pustili…no a další den jsme tam byli odpoledne znova…a to už pak šla malá ven…
Takže za mě už se ti klidně fakt může rozbíhat porod…držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.26 21:17

@Vladusxx tak uvidím 😀 moc děkuji ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15148
27.8.26 09:50

@Anežka6999 Jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 10:15

@Janča6 celou noc až na chození na toaletu jsem prospala a ráno mě je trochu pobolívalo v podbřišku a břicho ztvrdlo asi jen dvakrát. Takže jsem ani doktorce nevolala a teď už je to dobré 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15148
27.8.26 10:26

Jasné, to jsi udělala dobře. Tak ať se brzo dočkáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.26 10:29

@Janča6 moc děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat