Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky mate nekdo taku skusenost byla jsem na 1 screening jsem 13 tyden a na sonu pres bricho slo videt jak by nebyla tehu ale pres sondu slo viet jdu znova ve stredu ale mam strach ![]()
@Paulinky absolutně jsem tvůj příspěvek nepochopila, takže těžko radit ![]()
@Martis83 Ze na sonu pres bricho slo videt jak by nebyla Tehu.Ale pres sonu to slo krasne videt.
Nejsi obézní?
vaginální sondou vidět bylo, ale přes bricho ne, Tak jsem to pochopila
@Patricia89 píše:
Treba ma horsi utz a neni to tak videt.
A do 5 mesice se normal dela vaginalne.
Nebo jak kterej doktor.
Do 5. Vaginalne? Teda cekam druhe dite, pokazde jiny doktor a vaginalne me vysetrovali snad jen 2×.
Mi dr řekl že se ten prvotrimestrální utz dělá vaginálně. Přes břicho tomani nezkoušel. Pokud bylo vše ok tak co řešíš? Za pár týdnů si zmazaného břicha od gelu užiješ dost ![]()
Tak to nechápu. Já byla na screeningu ve 14. tydnu a šlo vidět i pohlaví. Asi neměli tak kvalitní ultrazvuk
@Patricia89 no ja jdu v utery znovu protoze vaginalnim mi nezmeri NT rekl doktor.
@Patricia89 jenže to bylo suprove vše vidět. Vždyť kontroluje i průtoku v mozku, srdci, břichu, vidí moc ak na 70%pohlaví, nosní kostku, NT. Moc nechápu, že by nebylo nic vidět, ale jak píši nás dr. má kvalitní pristroje
@Mallorka Jedine co mi rekli pres sondu pohlavi uvidime v utery jdeme znova ![]()