Krvácení v těhotenství - 10 tt

135
28.7.17 05:24

Krvácení v těhotenství - 10 tt

Zdravím, jsem v 10 tt a dnes v noci mě vzbudilo docela silné krvácení a křeče v podbřišku. Z šoku mi bylo na omdlení, jsem sama doma. Myslíte si, že si mám zavolat záchranku, jet na pohotovost nebo jen ke svému gynekologovi? Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12007
28.7.17 05:31

Jela bych na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
28.7.17 05:32

Zalezi co mas nejblíž, ale urcite jdi hned,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
28.7.17 05:32

Jaká je krev? jasna? a silne krvacis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
28.7.17 05:34

Promin pises docela silne…muze to byt i hematom…dej hořčík(na křeče)…a hlavne nestresuj co ma byt to bude..ale fic na gyndu..hodne štěstíčka preju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21625
28.7.17 06:07

Pri silnem krvaceni v těhotenství bych nezakladala diskuse ale valila na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15170
28.7.17 06:21

@nozu zrovna sem to chtěla napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
28.7.17 07:48
@nozu píše:
Pri silnem krvaceni v těhotenství bych nezakladala diskuse ale valila na pohotovost…

Kazdej to ma asi jinak :lol: :lol: :lol: a ze takovych neni malo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
28.7.17 10:21

Ja to mela taky a nic to nebylo ale utikej na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
30.7.17 21:49

Tak co…je vse v poradku? @Puntanella

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.19 09:32

Ahoj jsem teď taky v 10.tt a v neděli jsem taky několikrát silněji zakrvacela jakoby hlen a krvi (myslím ze to vyvolal stres - manžel se pohádal s jeho rodiči a me to nedělá dobre - jakékoli hádky..plus asi 2-3× během dne křeče v podbrisku a tak jsme jeli na pohotovost, tam mi dr rekla, ze je miminko pro tuto chvíli v pořádku, ze je krev tmavá což je prý dobre..(přitom na wc se mi zdála červená)hematom žádný nenašla, dali mi injekci na zastavení krvácení a na podporu tehu a ve středu jdu ke svému gyndari aby vše ještě zkontroloval..Do 3 dnů by prý mělo krvácení ustat, zatím je o hoodne mírnější ale je tam při každé návštěvě wc a spis než tmave mi opět přijde světle..u prvního těhotenství jsem také zakrvacela asi ve 12.tt, tenkrát taky pohotovost, injekce, pak nějakou dobu spineni a pak už cele tehu nic..ale už si nepamatuju jak dlouho jsem po injekci tenkrát spinila a mám zato ze to byla hodně tmavá krev ale už nevím přesně..
Teď jsem spis jen nervózní ze je krev červená a občas křeč v podbrisku..
Mate někdo zkušenost? Jak dlouho jste po injekci krvacely/spinily a měla jste taky některá krev červenou a občas křeče v podbrisku? Chci se jen trosku uklidnit..dekuju! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3823
2.7.19 11:21

Mela jsem krev cervenou jako pri silne ms, zadnou injekci jsem nedostala, trvalo to tri tydny az mesic a pak to ve 13 tt ustalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.19 11:53

@zudina moc dekuju, to jsem chtěla slyšet.. :* snad bude vše v pořádku.. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
3823
2.7.19 12:32
@Anonymní píše:
@zudina moc dekuju, to jsem chtěla slyšet.. :* snad bude vše v pořádku.. :srdce:

Urcite jo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
2.7.19 16:49
@Anonymní píše:
Ahoj jsem teď taky v 10.tt a v neděli jsem taky několikrát silněji zakrvacela jakoby hlen a krvi (myslím ze to vyvolal stres - manžel se pohádal s jeho rodiči a me to nedělá dobre - jakékoli hádky..plus asi 2-3× během dne křeče v podbrisku a tak jsme jeli na pohotovost, tam mi dr rekla, ze je miminko pro tuto chvíli v pořádku, ze je krev tmavá což je prý dobre..(přitom na wc se mi zdála červená)hematom žádný nenašla, dali mi injekci na zastavení krvácení a na podporu tehu a ve středu jdu ke svému gyndari aby vše ještě zkontroloval..Do 3 dnů by prý mělo krvácení ustat, zatím je o hoodne mírnější ale je tam při každé návštěvě wc a spis než tmave mi opět přijde světle..u prvního těhotenství jsem také zakrvacela asi ve 12.tt, tenkrát taky pohotovost, injekce, pak nějakou dobu spineni a pak už cele tehu nic..ale už si nepamatuju jak dlouho jsem po injekci tenkrát spinila a mám zato ze to byla hodně tmavá krev ale už nevím přesně..
Teď jsem spis jen nervózní ze je krev červená a občas křeč v podbrisku..
Mate někdo zkušenost? Jak dlouho jste po injekci krvacely/spinily a měla jste taky některá krev červenou a občas křeče v podbrisku? Chci se jen trosku uklidnit..dekuju! :srdce:

Ahoj, taky jsem krvácela a nepřišlo se na to odkud. Dali mi injekci, ascorutin a utrogestan a přestalo to do druhého dne. Bylo to někdy v 9tt +- a bolelo mě i břicho. Na pohotovosti shledali, že když tam nic není, tak buď to byla prasklá cévka nebo začíná potrat. Jela jsem domu v slzách, že potratím.

Moje doktorka mi potom vyprávěla, že mívá holky, které krvácejí až do druhého trimestru úplně bezdůvodně a děti normálně donosí. Že prý u jedné už nevěděla fakt co s ní a nakonec jí zabraly čípky Cicatridina a nikdo nepochopil jak :D

Teď jsem 24tt a krvácení se už neopakovalo a vše je v pořádku. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky