1 videochůvička pro 2 děti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
1 videochůvička pro 2 děti
Ahoj,
za chvíli se nám narodí druhé dítě s věkovým rozestupem 20 měsíců
od syna. Potřebujeme proto pořídit videochuvicku ideálně s možností
2 kamer. Ať vidíme obě děti najednou.
Ložnici i budoucí pokojíček máme v patře. Pravděpodobně budou ze začátku spát obě děti s námi. Až kdyby syna miminko řušilo, půjde do svého pokoje hned vedle.
Jak máte řešeno vy? Můžete prosím nějakou značku doporučit?
Pokud to nepůjde jinak, koupíme 2 samostatné. Ale jeden spotřebič se mi zdá šikovnější.
A pokud nemáte tip na 2 kamerovou, Můžete mi alespoň doporučit jinou
videochuvičku s dobrým dosahem?
Naše původní šla pryč, protože vypadávala i v přízemí, o zahradě
ani nemluvě.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Prodej, nebo nákup výbavičky? Využijte bazárku eMimina
Výbavička pro miminko? Užitečné tipy a rady eMimina
Vše co chcete vědět o výbavičce pro děti. Zeptejte se odborníka
Reakce:
Dělají se videochůvičky se dvěma kamerami, třeba MOTOROLA VM35:
https://www.drmax.cz/…ska-chuvicka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máme babymoov yoo travel. Dosah má, řekla bych, celkem slušný. Měli jsme ve druhém patře v bytě a byli u sousedů přes silnici na zahradě za domem a bylo to v pohodě. Zkušenosti s dvěma kamerovými jednotkami nemáme, ale dokoupit lze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Myslím, že to má truelife, ale naopak tuhle značku vůbec nedoporučuji. Dosah nic moc, baterka občas na heslo, asi po roce sme museli koupit náhradní kabel, protože se nám oba zlomily a pretrhly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JancaS84 píše:
Myslím, že to má truelife, ale naopak tuhle značku vůbec nedoporučuji. Dosah nic moc, baterka občas na heslo, asi po roce sme museli koupit náhradní kabel, protože se nám oba zlomily a pretrhly.
Potvrzuji, Truelife za mě také určitě ne. Stalo se nám přesně to
samé… Nejdřív (cca po půl až třičtvrtě roce) začala blbnout baterka
v rodičovské jednotce a po roce odešly oba kabely (a supermoderní mini USB
se shání fakt dobře… ). Jen dosah je celkem ok, v domě bez
problémů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Yxc28 přesně tuhle značku jsme teď dávali pryč. Ani po 2 reklamacich nefungovala, jak měla. Signál vypadaval i v obýváku, který máme přímo pod ložnicí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Yxc28 píše:
Potvrzuji, Truelife za mě také určitě ne. Stalo se nám přesně to samé… Nejdřív (cca po půl až třičtvrtě roce) začala blbnout baterka v rodičovské jednotce a po roce odešly oba kabely (a supermoderní mini USB se shání fakt dobře…). Jen dosah je celkem ok, v domě bez problémů.
Jj nekoupili sme originál, ale i tak ten kabel stal skoro 300. Chuvu musím kolikrát otevřít a baterkou pohrkat aby jela a někdy se vypne sama asi jen tam pro zabavu aby sme byli asi ve střehu. Strašnej krám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@JancaS84 píše:
Jj nekoupili sme originál, ale i tak ten kabel stal skoro 300. Chuvu musím kolikrát otevřít a baterkou pohrkat aby jela a někdy se vypne sama asi jen tam pro zabavu aby sme byli asi ve střehu. Strašnej krám.
S námi si taky hraje, teď jsme měli období, kdy fungovala jen připojená do zásuvky, momentálně zase baterka funguje většinou i bez… No každopádně nikdy víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@unuděná píše:
Dělají se videochůvičky se dvěma kamerami, třeba MOTOROLA VM35:
https://www.drmax.cz/…ska-chuvicka
Tu jsem našla, ale nepodařilo se mi objevit recenze. Maš s ní zkušenosti? přeci jen je to hodně peněz, tak nechci zkoušet naslepo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@e Marry píše:
Tu jsem našla, ale nepodařilo se mi objevit recenze. Maš s ní zkušenosti? přeci jen je to hodně peněz, tak nechci zkoušet naslepo.
Nemám, nemám, bohužel. Když byly naše děti miminka, tak byly
videochůvičky teprve v plenkách
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nevím jestli se dá běžně k chůvičce připojit druhá kamera, ale určitě se dají dokoupit. Ale třeba truelife má kameru s kterou se dá otáčet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Kdybyste v budoucnu někdo řešil, tak pro inspiraci:
Nakonec jsem koupila otočnou wifikameru Topo C200, která přenáší i zvuk. Přes telefon s ní mohu otáčet, takže uvidím obě děti. Jo a nemusím řešit dosah, pojede buď přes WiFi, nebo, pokud budeme dál, přes data.
A stojí zlomek ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Pasovy opar 2
- Tipy na dárek pro 2leteho k vánocům
- Přídavky na děti Třinec
- Děti mají Impetigo, já jsem 27tt - je to pruser?
- 1 IVF dítě a druhé dítě taky IVF
- Jak ovlivní antikoncepce 1.MS?
- Kontuze hlezna 2,5 lete dítě
- Fekální humor dětí