Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
V čem perete, nebo jste praly, věci pro miminko, včetně látkových plen? Momentálně peru pro nás dospělé v Jelen gelu, pro děti mi to našlo gel, nebo prášek Jelínek, máte někdo zkušenost?
Dobré ohlasy jsem četla i na Frosh baby.
Nevím tedy, co vybrat ![]()
Děkuji za každou radu
Ja peru v Persilu Sensitive a zatim mi vypral vsechno i spinave latkove pleny
Peru v tom, v čem naše. Pro malé miminko bych dala machani navíc ![]()
Peru v Jelinkovi a ted jsme zacali s prikrmy, tak kdyz se treba necim ohodi (dyne, batat), tak to pred pranim vemu zlucovym mydlem a zatim bez fleku.
Co mi přijde pod ruku, mám tu Persil sensitive jak gel, tak kapsle, používala jsem sensitive gel z dm tu jejich značku, lovelu (ale ta mi přišla taková nejmíň účinná), u syna jsem používala feel eco.
Jsem spokojená s Lovelou. Jak s gelem, tak práškem.
Na skvrny (od příkrmů) mám jiný prostředek.
Peru v Jelinek mimi ( tekutý gel) vse supr jen mi to uplne nevoni tak davam avivaz pro miminka jeste
Miminum jsem prala v mýdlových vločkách. Od roku jsem přešla na Persil Sensitive. V něm peru dodnes, pokud chci, aby mi prádlo hezky vonelo. Jinak peru v Jelenovi.
@Dahlia0409 já používala Lovelu, často v kombinaci s jelenem. To bylo snad jediné, co to poblinkane prádlo vypralo…
Peru všem všechno na stridacku v prasku Jelínek mimi nebo Tierra Verde + nějaká avivaz (Jelen, Frosch, FeelEco, Tierra Verde).
@Billi píše:
Miminum jsem prala v mýdlových vločkách. Od roku jsem přešla na Persil Sensitive. V něm peru dodnes, pokud chci, aby mi prádlo hezky vonelo. Jinak peru v Jelenovi.
A vločky se prosím ještě někde koupí?