Prací prostředek pro miminko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10025
15.4.22 18:23

Ja tenkrat prala v Bupi, jedno z mala gelu, co mi nevadilo. Dnes bych prala v Sonettu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
15.4.22 18:25
@alun-ka píše:
A vločky se prosím ještě někde koupí?

Nevím, já si je dělala doma. Kupovala jsem mýdlo Jelen a strouhala na starém robotu

• Citovat
  • Upravit
6663
15.4.22 18:46

V mýdlovém slizu z prací sody a přírodního kokosového mýdla (jde i z Jelena, ale pak už to tak úplně bezalergenní není), tj. v tom samém, co nám. K látkovým plenám ještě navíc přidávám 4 lžíce perkarbonátu sodného na pračku. Vše bez fleků (používáme výhradně látkovky). Zpočátku jsme na ty pleny dávali máchání navíc, pak už ne. Ale možná to bylo zbytečné i na začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.4.22 19:00

Všechno dětské v Lovele a skvrny před tím namydlím žlučovým mýdlem. Od 2016, co jsme si pořídili první kousek, dobrý až do teď, kdy začínáme příkrmy s posledním kouskem. Vše pěkně čisté, až se mi to nechce ani prodávat, navíc prvorozená (5 a půl roku) prohlásila, ať vše schovávám pro její děti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4606
15.4.22 19:02

Jelinek nevyhovoval, diivne smrdi, peru ve Frosch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1608
15.4.22 19:49
@Billi píše:
Nevím, já si je dělala doma. Kupovala jsem mýdlo Jelen a strouhala na starém robotu

A jo, děkuju, to jsem taky dělala, strouhala Jelena na struhadle.Ale svého času byly takové modré voňavé šupinky, krásně se v nich přepíralo v ruce. Takového asi nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
15.4.22 20:08
@Dahlia0409 píše:
V čem perete, nebo jste praly, věci pro miminko, včetně látkových plen? Momentálně peru pro nás dospělé v Jelen gelu, pro děti mi to našlo gel, nebo prášek Jelínek, máte někdo zkušenost?

Dobré ohlasy jsem četla i na Frosh baby.

Nevím tedy, co vybrat :)

Děkuji za každou radu

Peru v Jelinkovi a nemůžu si stěžovat. Peru v něm momentálně celé rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5909
15.4.22 22:01

Peru v silanu sensitive, nebo v gelu Batole.
Na skvrny používám klasický přípravek a potom znova vyperu v gelu pro mimina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
16.4.22 04:23

Persil sensitive. Pere dobře a oběma holkám vyhovuje, nedráždí je, proto jsem nikdy neměla potřebu zkoušet něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
16.4.22 07:41

Vsem peru v mydlovych vlockach a davam machani v teple vode navic. Vetsinu veci peru na 60°.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí