Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ja tenkrat prala v Bupi, jedno z mala gelu, co mi nevadilo. Dnes bych prala v Sonettu.
@alun-ka píše:
A vločky se prosím ještě někde koupí?
Nevím, já si je dělala doma. Kupovala jsem mýdlo Jelen a strouhala na starém robotu
V mýdlovém slizu z prací sody a přírodního kokosového mýdla (jde i z Jelena, ale pak už to tak úplně bezalergenní není), tj. v tom samém, co nám. K látkovým plenám ještě navíc přidávám 4 lžíce perkarbonátu sodného na pračku. Vše bez fleků (používáme výhradně látkovky). Zpočátku jsme na ty pleny dávali máchání navíc, pak už ne. Ale možná to bylo zbytečné i na začátku.
Všechno dětské v Lovele a skvrny před tím namydlím žlučovým mýdlem. Od 2016, co jsme si pořídili první kousek, dobrý až do teď, kdy začínáme příkrmy s posledním kouskem. Vše pěkně čisté, až se mi to nechce ani prodávat, navíc prvorozená (5 a půl roku) prohlásila, ať vše schovávám pro její děti ![]()
@Billi píše:
Nevím, já si je dělala doma. Kupovala jsem mýdlo Jelen a strouhala na starém robotu
A jo, děkuju, to jsem taky dělala, strouhala Jelena na struhadle.Ale svého času byly takové modré voňavé šupinky, krásně se v nich přepíralo v ruce. Takového asi nic není.
@Dahlia0409 píše:
V čem perete, nebo jste praly, věci pro miminko, včetně látkových plen? Momentálně peru pro nás dospělé v Jelen gelu, pro děti mi to našlo gel, nebo prášek Jelínek, máte někdo zkušenost?Dobré ohlasy jsem četla i na Frosh baby.
Nevím tedy, co vybrat
Děkuji za každou radu
Peru v Jelinkovi a nemůžu si stěžovat. Peru v něm momentálně celé rodině.
Peru v silanu sensitive, nebo v gelu Batole.
Na skvrny používám klasický přípravek a potom znova vyperu v gelu pro mimina..
Persil sensitive. Pere dobře a oběma holkám vyhovuje, nedráždí je, proto jsem nikdy neměla potřebu zkoušet něco jiného.
Vsem peru v mydlovych vlockach a davam machani v teple vode navic. Vetsinu veci peru na 60°.