Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mel někdo 10. den po ET slabého ducha a špinění a vše dobré dopadlo? Jsem nějaká šílená. Máme za sebou 3.ti IVF a teď vůbec nevím, co si mám myslet o testu. Co myslíte je to nadějné? Testovat mám až 14 den. Vychází mi večerní test silnější nežli ranní. Na rannim nic nebylo. Tak nevím jestli to není falešný duch po ovitrelle - ten jsem si pichala před 16 dny. Dekuji
Já bych hlavně zkusila jiný test, mamatesty dělají falešné čárky. Nejlepší zkušenost mám s testem Dr. Max.
Ten test je nějaký přecuclý. Jako náznak tam vidím, ale to barvivo vzlina divně
Uvidíš ráno
10. den po et mit tohle na mama testu. Bohuzel to spis nevyslo. Mama testy tohle delaj, navic ty mas ten ten tak nacucanej, ze falesna pozitivita u mama testu je skoro jistota.
Test je moc namočený.
Má se tam nechat pár sekund.
Pokud se nedělá správně je negativní.
@LaVida píše:
Ahoj, a kdy máš dostat MS?
To je v tomhle pripade uplne bezpredmetnej dotaz.
Spíš to bohužel nevyšlo. I kdyby to byl duch tak na 10.den je to málo ![]()
@DandátkoP píše:
To je v tomhle pripade uplne bezpredmetnej dotaz.
Proč? Třeba se jí rozjíždí MS.
@kavenka píše:
Spíš to bohužel nevyšlo. I kdyby to byl duch tak na 10.den je to málo
Každému se vylučuje HCG do krve a moči vylučuje jinak.
Test je rozpitý, zkus jiný a namoč ho na takovou dobu dle pokynů..
@LaVida píše:
Proč? Třeba se jí rozjíždí MS.
Treba a treba taky ne, spineni je celkem bezny. A jenasi i celkem jasny, ze Ms se ji blizi, kdyz je 10. den po transferu.
@DandátkoP píše:
Treba a treba taky ne, spineni je celkem bezny. A jenasi i celkem jasny, ze Ms se ji blizi, kdyz je 10. den po transferu.
Pane bože 🙈. Právě proto jsem se ptala, jestli se jí spíš neblíží termín MS. Já mám ovulaci 10DC a cykly 28 dní, takže ono dost záleží.
@LaVida píše:
Pane bože 🙈. Právě proto jsem se ptala, jestli se jí spíš neblíží termín MS. Já mám ovulaci 10DC a cykly 28 dní, takže ono dost záleží.
Na to se při IVF vůbec nehraje.
@kavenka píše:
Na to se při IVF vůbec nehraje.
Na co se při IVF nehraje? Mám dítě z IVF, tak mě pouč 🙈.