Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
prosím o radu již týden špiním tak na jednu vložku nic mě nebolí ms má přijit až tak 4.3.občas i kapka krve ale spíš hnedé barvy.copak se děje? děkuju
@alenka84 píše:
No pokud tam nemáš nic jiného k řešení, tak se přeobjednej, protože doktor nic nepoznáDoporučuje se tak 14 dní po termínu MS, aby už bylo vidět srdíčko
Dobře, děkuji za radu, v pondělí ráno tam zavolám ![]()
Gratuluji ke //. Neměř si teplotu, nestresuj se, užívej si to, raduj se (potichu). ALe vím, že se to snadno říká. Já jsem po ZT v prosinci, teď jsem 5+5tt a bojím se neskutečně. Pozoruju se, testuju, nic mi skoro není a o to vím mne to stresuje. Tak ráda bych byla v klidu, ale dokud neuvidím
, tak asi nebudu. A ani pak..
Užívej si těhulkování.
Jinak na kontrolu bych nešla dřív jak v 6tt, protože pak máš nervy, že nevidíš srdíčko atd. Já jdu 7+3 a myslím, že je to uplně akorát.
Přesně tak jak říká Barunka, není důvod proč měřit teplotu, to se akorát potom stresuješ ![]()
S tím doktorem taky tak, já si teda byla nechat potvrdit z krve. Ale na to aby bylo vidět srdíčko mne objednali až po 20. dubnu
Doufám že bude všechno ok.
Držím palce holky ![]()
Budu se držet vašich rad
Já jsem hrozný stresař a pořád tomu nemůžu uvěřit. Ale zkusím být v klidu, nebát se a s doktorkou se zítra po telefonu domluvím kdy přijít. Také moc držím palce!! Těším se až si za nějaký ten týden napíšeme že je všechno v pořádku ![]()
Ahojky, já jsem 11dpo a ty čárky byly pěkně viditelné. Myslím, že kdybych testovala včera, budou už vidět taky
A teda taky tomu nevěřím! ![]()
@panenka87 píše:
Ahojky, já jsem 11dpo a ty čárky byly pěkně viditelné. Myslím, že kdybych testovala včera, budou už vidět takyA teda taky tomu nevěřím!
Před pár dny jsem četla diskuzi kterou jsi zakládala někdy v listopadu tuším, tak moc moc gratuluju že se to konečně povedlo!!! ![]()
@posibilities Jee, děkuji, je to opravdu zázrak
i když je fakt, že jsem se teda tento cyklus podstivě snažili
Když se tak dívám zpětně do minulých cyklů, tak jsme se prostě netrefili do správné doby. Teď to vyšlo pěkně. Měli jsem sex tři dny před ovulací každý den:)
Tak to je krásné!!
Nám se to stalo spíš „náhodou“. Na miminku jsme chtěli začít „pracovat“ až od června, ale nějak se to povedlo už teď
Asi proto že mi ovulace přišla o několik dní dřív než běžně, což mě celkem zaskočilo ale s konečným výsledkem jsem víc než spokojená ![]()
Eskely, děkuju ![]()
V jakém týdnu jsi? Gratuluji!
Panenko, také gratuluji ![]()
@Barunka88 píše:
Eskely, děkuju
V jakém týdnu jsi? Gratuluji!
Panenko, také gratuluji
Nevím jestli ta otázka byla na mě
Ale já mám teprv dnes mít termín menstruace, takže asi tak ve 3. nebo 4. týdnu ![]()
Asi blázním, tak se zeptám i jinde, co myslíte? je to duch?
Ať se dívám jak se dívám, tak bohužel nic nevidím. Zkus za dva dny ![]()
@Anonymní píše:
Asi blázním, tak se zeptám i jinde, co myslíte? je to duch?
bohužel taky nic nevidím.. zkus pozítří z ranní moči se stejnou značkou testu ![]()