Test při ms

29.3.12 09:19

Test při ms

Ahojte maminky jsem přibižně 9 dní po ovu ale nejak jsem začala včera špinit dnes par kapek krve jinak mě nic nebolí ani břicho ms jsem měla dostat až za týden je už teda stopro jistý že to těhu není?par testu s duchem mamatest negativní.je ješte brzo na testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Naima
29.3.12 09:22

Není. Testuj nejdříve den po vynechané MS. Výsledky takto brzy většinou nemusí být správné, nemusí se ti objevit čárka a přesto můžeš být těhotná nebo ti naopak vyjdou pozitivní a menstruaci stejně dostaneš.

• Citovat
  • Upravit
2363
29.3.12 09:23

Ahoj, může se jednat o nidaci, uhnizďování vajíčka. Já bych počkala až do termínu MS. Na test je podle mě brzo.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.12 09:27

Už minuli měsic jsem byla těhu a odešlo to z ms :,( ..ted je to jen par kapek a hlavně ms čekam až za týden srahý test vyšel slabe mamatest nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
29.3.12 09:30

Právě proto netestuj, co si pomůžeš tím, že víš, žes mohla být těhotná? Vysoké procento těhotenství dopadá takto, takže ty testovací mánie v předtermínu jsou o ničem.

• Citovat
  • Upravit
29.3.12 09:49

To je pravda a na víc stejně se asi ms rozjede takto pomalu se mi rozjiždí počkám ješte tak dva dny a uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6219
29.3.12 11:24

já bych počkala ještě, ale vím, že to slyšet nechceš :mrgreen:

jinak, toho špinění se neboj…já špinila tak 10dpo a už jsem zahodila šanci…luteálku mám 15 dní a ten 15tý den jsem zase špinila, ale nedostala to, tak jsem si udělala test, ale vůbec jsem nečekala, že by něco bylo…a byl pozitivní ;)
ale je fakt, že jsem byla dost v klidu od 10DPO, pže jsem nepočítala s těhu :srdce: :srdce: :srdce:

hodně štěstí přeji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.12 11:36

jistě. na ms přizanky nemám ani na těhu jen bolí prsa ale ty i při ms tak že to nevypadá nadějně uvidím a jinak moc děkuji.ten mamatest by už asi dušíka ukazal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
29.3.12 11:41

Ahojky, mě osobně mamatest ukázal slabou čárku až dva dny po vynechání MS. 12DPO jsem ještě pořád měla jen sněhobílo. Tak nezoufej a vydrž :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.12 11:59

Rdaši si naději nedavám ještě jsem včera na zahradce hrabala listý tak mě bolí svali a v zádech a malinko pod řebry to je na sto pro z toho.Jinak žadné přiznaky snad..uvidím,ale dám vedět až dosatnu ms :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
29.3.12 16:30

Ahoj,my se snažíme první měsíc a taky čekám na MS, má přijít v pondělí. Nicméně zatím žádné příznaky, že by měla MS přijít nemám. Dnes ráno jsme měli s manželem sex a pak jsem měla růžový výtok a nevím z čeho…Nicméně už není. Navíc jsem nemocná. Při prvním těhu jsem byla taky nemocná. Zhruba ve stejné době před MS jako ted. Tak jsem zvědavá, zda budu těhu či ne. Máte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
30.3.12 10:01

ahojky,tak to samé ted prožívám já.snažíme se o třetí a ted nevím jestli jsem nebo ne moc si mimi přejeme :D ,ms by (ne)měla příjd zítra.Tak čekám,ovu byla asi 14,3 podle mě a od 18,3 mi je chvíli zima chvíli teplo,bolí mě sem tam břicho a mám ho nafouklé ,prsa sem tam cítím a vědí ,hlava je mi :poblion: ,mám žravou ,jsem unavená a furt bych jen spala čípek mám dobře nahmatattelný s bíložlutým hustým hlenem :oops: .Tak co myslíte? :?: test jsem si dělala 26,3,28,3 a byl tam slabý dušík.Ale ten byl i minulí měsíc,tak necjvi být tzase zjlamaná jako minulí měsíc a předminulí to bylo to samé a v říjnu jsem měla spont.potrat :,( Mám štítnou žlázu tu has.chorobu a beru léky.Prý otěhotněn mohu,ale budu lsedovaná každý 7týden budu muset na krev a kdyžtak i zvednout dávku léků. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
30.3.12 13:29
@kovacici píše:
ahojky,tak to samé ted prožívám já.snažíme se o třetí a ted nevím jestli jsem nebo ne moc si mimi přejeme :D ,ms by (ne)měla příjd zítra.Tak čekám,ovu byla asi 14,3 podle mě a od 18,3 mi je chvíli zima chvíli teplo,bolí mě sem tam břicho a mám ho nafouklé ,prsa sem tam cítím a vědí ,hlava je mi :poblion: ,mám žravou ,jsem unavená a furt bych jen spala čípek mám dobře nahmatattelný s bíložlutým hustým hlenem :oops: .Tak co myslíte? :?: test jsem si dělala 26,3,28,3 a byl tam slabý dušík.Ale ten byl i minulí měsíc,tak necjvi být tzase zjlamaná jako minulí měsíc a předminulí to bylo to samé a v říjnu jsem měla spont.potrat :,( Mám štítnou žlázu tu has.chorobu a beru léky.Prý otěhotněn mohu,ale budu lsedovaná každý 7týden budu muset na krev a kdyžtak i zvednout dávku léků. :kytka:

Myslím, že si budeš muset počkat na termín MS a pak se uvidí. Ty příznaky mohou něco znamenat a nemusí znamenat vůbec nic, můžeš je mít jen vsugerované.

• Citovat
  • Upravit
825
30.3.12 13:43
to máš pravdu.ale co ty duchy na testu?no mic uvidím zítzra.pa :kytka:
@Naima píše:
Myslím, že si budeš muset počkat na termín MS a pak se uvidí. Ty příznaky mohou něco znamenat a nemusí znamenat vůbec nic, můžeš je mít jen vsugerované.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
30.3.12 13:45
@kovacici píše:
to máš pravdu.ale co ty duchy na testu?no mic uvidím zítzra.pa :kytka:

Já už duchy neberu, měla jsem je na testech taky (mamatest) a nic. Prostě testovat po termínu MS :) .

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex