Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
![]()
Těhotenský test mi nepřijde zas až tak složitý i pro člověka, který věří něčemu takovému.
jak v delším stádiu?
možná na tom něco bude, v určitých polohách (třeba se skrčenýma nohama v leže) mi šla děloha líp vidět, když mi ještě nerostlo břicho… ale že by se podle toho dalo určit těhotenství, to si nemyslím
Řekla bych, že tato metoda zjišťování těhotenství patří mezi ty nejspolehlivější. Pokud sis opřela nohy o zeď, nadzvedla zadeček a vypoulilo se ti bříško, tak to je tutovka. Zítra bych začala s nákupem výbavičky. Moc gratuluji ![]()
@lulje píše: Řekla bych, že tato metoda zjišťování těhotenství patří mezi ty nejspolehlivější. Pokud sis opřela nohy o zeď, nadzvedla zadeček a vypoulilo se ti bříško, tak to je tutovka. Zítra bych začala s nákupem výbavičky. Moc gratuluji
@lulje píše: Řekla bych, že tato metoda zjišťování těhotenství patří mezi ty nejspolehlivější. Pokud sis opřela nohy o zeď, nadzvedla zadeček a vypoulilo se ti bříško, tak to je tutovka. Zítra bych začala s nákupem výbavičky. Moc gratuluji
mně se poulí břicho i když neopřu nohy, že bych byla taky
![]()
@Gladys píše:![]()
![]()
Gladys, ty se tomu směješ, ale pokud jsi v „delším stadiu“ těhotenství, tak to fakt funguje. Já jsem třeba zhruba po 30 týdnu ani nemusela nadzvedávat zadeček, aby to malinko vypoulené bříško bylo vidět. Jako faaakt
Ale nohy o zeď opírám docela často - zvlášť pokud si nejsem graviditou 100% jistá. Je to mimořádně spolehlivá metoda. Jen škoda, že se o ní tolik nemluví. Kolik nastávajících maminek by ušetřilo za přežilé a ne zrovna přesné čůrání po papírkách…
Nesmějte se tomu. Je to zázrak!
@alenka84 píše:
mně se poulí břicho i když neopřu nohy, že bych byla taky![]()
![]()
promiň
![]()
@lulje píše:
Gladys, ty se tomu směješ, ale pokud jsi v „delším stadiu“ těhotenství, tak to fakt funguje. Já jsem třeba zhruba po 30 týdnu ani nemusela nadzvedávat zadeček, aby to malinko vypoulené bříško bylo vidět. Jako faaaktAle nohy o zeď opírám docela často - zvlášť pokud si nejsem graviditou 100% jistá. Je to mimořádně spolehlivá metoda. Jen škoda, že se o ní tolik nemluví. Kolik nastávajících maminek by ušetřilo za přežilé a ne zrovna přesné čůrání po papírkách…
ty voe, já myslela, že to myslíš vážně
![]()
teď se tomu budu ještě pár minut tlemit ![]()
Příspěvek upraven 29.03.12 v 22:37
@lulje píše:
Gladys, ty se tomu směješ, ale pokud jsi v „delším stadiu“ těhotenství, tak to fakt funguje. Já jsem třeba zhruba po 30 týdnu ani nemusela nadzvedávat zadeček, aby to malinko vypoulené bříško bylo vidět. Jako faaaktAle nohy o zeď opírám docela často - zvlášť pokud si nejsem graviditou 100% jistá. Je to mimořádně spolehlivá metoda. Jen škoda, že se o ní tolik nemluví. Kolik nastávajících maminek by ušetřilo za přežilé a ne zrovna přesné čůrání po papírkách…
@alenka84 píše:
mně se poulí břicho i když neopřu nohy, že bych byla taky![]()
![]()
Až se to narodí, tak ho můžeš pojmenovat Špekáček ![]()
Krásný večer maminky.
Slyšela jsem, že když jsou těhu už v delším stadiu a opřou nohy o zeď a jakoby nadzvednou zadeček, že se jim tam udělá už malé bříško. Že i tak jde jakoby zjistit to těhotenství. což jsem vůbec nevěděla. Co je na tom pravdy a od kdy se takto to bříško malinko ukáže. Popř. zkoušela jste to některá ?
Děkuju