Zjištění těhotenství - nohy o zeď. Co je na tom pravdy?

Anonymní
29.3.12 22:20

Co je na tom pravdy ?

Krásný večer maminky.
Slyšela jsem, že když jsou těhu už v delším stadiu a opřou nohy o zeď a jakoby nadzvednou zadeček, že se jim tam udělá už malé bříško. Že i tak jde jakoby zjistit to těhotenství. což jsem vůbec nevěděla. Co je na tom pravdy a od kdy se takto to bříško malinko ukáže. Popř. zkoušela jste to některá ?
Děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
29.3.12 22:22

:roll: :roll: :roll:
Těhotenský test mi nepřijde zas až tak složitý i pro člověka, který věří něčemu takovému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.3.12 22:23

Co to je za blbost? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
29.3.12 22:24

jak v delším stádiu? :think: možná na tom něco bude, v určitých polohách (třeba se skrčenýma nohama v leže) mi šla děloha líp vidět, když mi ještě nerostlo břicho… ale že by se podle toho dalo určit těhotenství, to si nemyslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.3.12 22:24

Řekla bych, že tato metoda zjišťování těhotenství patří mezi ty nejspolehlivější. Pokud sis opřela nohy o zeď, nadzvedla zadeček a vypoulilo se ti bříško, tak to je tutovka. Zítra bych začala s nákupem výbavičky. Moc gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.3.12 22:25
@lulje píše: Řekla bych, že tato metoda zjišťování těhotenství patří mezi ty nejspolehlivější. Pokud sis opřela nohy o zeď, nadzvedla zadeček a vypoulilo se ti bříško, tak to je tutovka. Zítra bych začala s nákupem výbavičky. Moc gratuluji :kytka:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
29.3.12 22:26
@lulje píše: Řekla bych, že tato metoda zjišťování těhotenství patří mezi ty nejspolehlivější. Pokud sis opřela nohy o zeď, nadzvedla zadeček a vypoulilo se ti bříško, tak to je tutovka. Zítra bych začala s nákupem výbavičky. Moc gratuluji :kytka:

mně se poulí břicho i když neopřu nohy, že bych byla taky :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14983
29.3.12 22:29
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.3.12 22:34
@Gladys píše: :pankac: :pankac: :pankac:

Gladys, ty se tomu směješ, ale pokud jsi v „delším stadiu“ těhotenství, tak to fakt funguje. Já jsem třeba zhruba po 30 týdnu ani nemusela nadzvedávat zadeček, aby to malinko vypoulené bříško bylo vidět. Jako faaakt :jazyk: Ale nohy o zeď opírám docela často - zvlášť pokud si nejsem graviditou 100% jistá. Je to mimořádně spolehlivá metoda. Jen škoda, že se o ní tolik nemluví. Kolik nastávajících maminek by ušetřilo za přežilé a ne zrovna přesné čůrání po papírkách… :think: Nesmějte se tomu. Je to zázrak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
29.3.12 22:35
@alenka84 píše:
mně se poulí břicho i když neopřu nohy, že bych byla taky :think: :mrgreen: :mrgreen:

promiň :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.3.12 22:37
@lulje píše:
Gladys, ty se tomu směješ, ale pokud jsi v „delším stadiu“ těhotenství, tak to fakt funguje. Já jsem třeba zhruba po 30 týdnu ani nemusela nadzvedávat zadeček, aby to malinko vypoulené bříško bylo vidět. Jako faaakt :jazyk: Ale nohy o zeď opírám docela často - zvlášť pokud si nejsem graviditou 100% jistá. Je to mimořádně spolehlivá metoda. Jen škoda, že se o ní tolik nemluví. Kolik nastávajících maminek by ušetřilo za přežilé a ne zrovna přesné čůrání po papírkách… :think: Nesmějte se tomu. Je to zázrak!

ty voe, já myslela, že to myslíš vážně 8o :mrgreen: :mrgreen:

teď se tomu budu ještě pár minut tlemit :lol:

Příspěvek upraven 29.03.12 v 22:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.3.12 22:37
@lulje píše:
:,( brečim. Ale smíchy :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
29.3.12 22:38
@Blanka S píše:
promiň :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
@alenka84 píše:
mně se poulí břicho i když neopřu nohy, že bych byla taky :think: :mrgreen: :mrgreen:

Až se to narodí, tak ho můžeš pojmenovat Špekáček  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131

Mně by teda jenom zajímalo, kde tohle zakladatelka slyšela :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...