Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@alenka84 píše:
Mně by teda jenom zajímalo, kde tohle zakladatelka slyšela![]()
Holky o přestávce říkaly..... ![]()
@emocuc.polymorf píše:
Tak to už by bylo totál na palici, zkoušet to v pátým, kdy je to vidět normálně, ne?To s tím delším stádiem je nějaká hovadina
![]()
hovadina je to celý ![]()
@Gladys píše:
No jo, jenže když nadzdvihneš ten zadek v téhle poloze, tak zatneš břišní svaly, které se tak vyboulí.
Dělohu na svém místě drží úpony a vazy a nevykulí se jen tak z pánce jako nějaký zatoulaný pomeranč, aby se tam po stoupnutí zase vrátila…
Já nepsala, že by se víc vykulila děloha.
Ale myslím jako že tuk aj. se posune nahoru (směrem k pupíku) a do tý břišní dutiny je líp „vidět“ (nebo hmatem)
Jdu to snad zkusit
![]()
@emocuc.polymorf píše:
Já nepsala, že by se víc vykulila děloha.Ale myslím jako že tuk aj. se posune nahoru (směrem k pupíku) a do tý břišní dutiny je líp „vidět“ (nebo hmatem)
Jdu to snad zkusit
![]()
já to zkoušela
A špeky se možná trochu rozvlněj, ale to by ženská musela bejt ultra hubená, aby bylo do břišní dutiny líp „vidět“
A to tlustá rozhodně nejsem…
tak jsem se před spaním ještě pobavila.aAle teď vážně.Sice taky nechápu, jak je myšleno „v delší stádiu“ ale když jsem byla na gyndě, zda jsem těhu (na potvrzení), tak při vaginálním vyšetření mi řekla, ať položím ruku na podbřišek.Bylo znatelně cítit vypouknutí asi jako větší tenisák?.'Jinak na mě nebylo těhu vidět ani v 6.měsíci
Když jsem se soustředila a lehla si doma na záda s napnutýma nohama, cítila jsem to samé.V dnešní době těhu nejsem, nějaké to kg na víc mám a to co tam bylo, tam teď není.
Takže pro zakladatelku: třeba to možné je, jen mě to připadá docela jako harakiri, pro testování těhu. Raději zustanu u předpotopního čůrání na papírek, leč mě to bude něco stát ![]()
ALSO: Dala jsem si nohy na takový vyšší taburet a posunula se tak, aby byly břišní svaly povolený, a celkem dost jsem toho v břišní dutině nahmátla, sakra, škoda že nejsem těhotná, abych dokončila experiment.
Jdu teda těhotnět a další pokus za 3 měsíce.. ![]()
@alenka84 píše:
hovadina je to celý
Vůbec jste to nepochopily… Tak si dál čůrejte po papírkách, když se vám chce. Zakladatelka to myslela dobře a vy místo toho, abyste byly vděčné, se tomu smějete. Si myslíte, že když už jste porodily, tak víte o životě všechno. Houby. Jako holky říkaly, že v delším stadiu to fakt funguje… A když se o této metodě zmínily v rodinné výchově, tak se úča řehtala. Je prostě normálně blbá. Neví nic o životě. Jako vy všechny tady. Teď se zakladatelka sbalí a už sem nepáchne. Jste tady všechny stejně přechytralé jako ta jejich úča z rodinky. Nic o životě nevíte. A když vám chce někdo poradit nebo se podělit o nejnovější poznatky ze sexuální výchovy, tak se jen ušklíbáte. Však ono na vás jednou taky dojde. Ještě budete prstíčkem hrabat, abyste se něco nového dozvěděly…
![]()
Tak ted se teda fakt bavím.
Skoda,že se o teto metodě nevedelo před 7lety napsala bych o ni diplomku!!!
@Nainuva píše:
ty voe, já myslela, že to myslíš vážně![]()
![]()
![]()
teď se tomu budu ještě pár minut tlemit
Příspěvek upraven 29.03.12 v 22:37
Si piš, že to myslím vážně!
![]()
Jste můry dámy.Pokud k tomu nic nevíte, přece po Vás nikdo nechce, abyste ztrácely čas s tak pitomoučkým dotazem, můžete se věnovat erudované diskuzi typu „jak poznám poslíčky“ a „jak hlenovou zátku“. U štíhlých holek to funguje, ačkoli škoda, že zakladatelka nenapsala, jak pokročilé těhu myslí. Někdo nemá bříško do 6 měsíce absolutně vidět (např. já), a to už trochu pokročilé je,že. Touhle divnou „metodou“ je ale znatelné. Nicméně si nemyslím, že se ptala proto, že je tak blbá a neumí si udělat test. Snad jste ale se sebou spokojené, mozečci.
tak já se klidně odanonymním - teda jako zakladatelka nejsem, ale psala jsem přízpěvek a stojím si za ním - řekla jsem názor na který se zakladatelka ptala.
Dávat nohy na zeď a nadzvedávat zadeček mě opravdu připadá jako harakiri, kor když je někdo vážně těhu.Dle mě se tím zapínají bříšní svaly, což v těhu dobré není. To že se v počátku zvětšuje děloha muže být cítit vaginálním vyšetřením a já to pak cítila, jak jsem psala.Ale nevědět to, tak by mě ani nenapadlo, že by to mohlo být ono. Jako diagnostika těhu bych to spolehlivě nebrala.A zkoušet to jen tak pro zajímavost, když vím, že těhu jsem, mě připadá (jak už jsem psala) riskantní.
taky tu padlo dost dotazu, jakje myšleno v „delším stadiu“ protože pokud to nebyl překlep a zakladatelka myslela opravdu 3 měsíce a vejš, tak mě to v tom případě připadá uplně zcestné - nevidím v tom význam, když hodně ženských má už třeba ve 3.m hmatelné bříško bez zvláštních poloh.
Jako vševěd si nepřipadám a nové poznatky vítám, ale chtěli by tedy doplnit a vysvětlit od zakladatelky
![]()
Tak děkuji za názory, i když nějaké bych číst opravdu nepotřebovala. Mám toho za celý den dost a příspěvěk píšu pozdě večer, takže mé vyjádření nebylo přesné. Za což se tedy omlouvám. Ano, myslela jsem max. do 3 měsíce, nechtěla jsem zase aby si lidi mysleli, že to jde poznat dva dny po vynechání MS. A nemyslela jsem to tak, že přesně 100% určit těhu. Ale když si slečna myslí, že je těhu, test jí vyjde pozitivní, tak jsem právě slyšela, že tahle „metoda“ je doplňující. Že některým se malinko bříško/děloha ukáže. Tak jsem se jen chtěla zeptat, jestli jste o tom některá slyšela.
Tak snad jsem to jasně vysvětlila,jsme lidi a nikdo neni dokonalý. Vysmíváte se puberťáckým názorům, ale sami ste se tu některé jak puberťačky chovali.
Přeju hezký zbytek „pobaveného“ večera ![]()
@lulje píše:
Vůbec jste to nepochopily… Tak si dál čůrejte po papírkách, když se vám chce. Zakladatelka to myslela dobře a vy místo toho, abyste byly vděčné, se tomu smějete. Si myslíte, že když už jste porodily, tak víte o životě všechno. Houby. Jako holky říkaly, že v delším stadiu to fakt funguje… A když se o této metodě zmínily v rodinné výchově, tak se úča řehtala. Je prostě normálně blbá. Neví nic o životě. Jako vy všechny tady. Teď se zakladatelka sbalí a už sem nepáchne. Jste tady všechny stejně přechytralé jako ta jejich úča z rodinky. Nic o životě nevíte. A když vám chce někdo poradit nebo se podělit o nejnovější poznatky ze sexuální výchovy, tak se jen ušklíbáte. Však ono na vás jednou taky dojde. Ještě budete prstíčkem hrabat, abyste se něco nového dozvěděly…![]()
souhlas
Tak to už by bylo totál na palici, zkoušet to v pátým, kdy je to vidět normálně, ne?
To s tím delším stádiem je nějaká hovadina