Zjištění těhotenství - nohy o zeď. Co je na tom pravdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8940
29.3.12 23:40

Tak nic holky, všechny šup a nohy na zeď …a hlavně se nesmát :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.3.12 23:40
@Baruna123456 píše:
Jste můry dámy.Pokud k tomu nic nevíte, přece po Vás nikdo nechce, abyste ztrácely čas s tak pitomoučkým dotazem, můžete se věnovat erudované diskuzi typu „jak poznám poslíčky“ a „jak hlenovou zátku“. U štíhlých holek to funguje, ačkoli škoda, že zakladatelka nenapsala, jak pokročilé těhu myslí. Někdo nemá bříško do 6 měsíce absolutně vidět (např. já), a to už trochu pokročilé je,že. Touhle divnou „metodou“ je ale znatelné. Nicméně si nemyslím, že se ptala proto, že je tak blbá a neumí si udělat test. Snad jste ale se sebou spokojené, mozečci.

Aaaaaaaaaaaaaaaa :D čekala jsem, kdy se ozve zakladatelčina spolužačka. A už je to tady :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: Vítej mezi můrami, dámo :mavam: Já jsem se sebou nadmíru spokojená. A ty? :hug:
A k tématu - taky na mně nebylo v 6 měsíci při mých 55 kilech nic vidět, ale těhotenství jsem poznala UŽ ve 4. měsíci (tehdy pomocí čůrání na papír). Lozit nohama po stěně a vyvalovat přitom břicho mě tedy opravdu nenapadlo. Tak snad příště, až zas budu těhotná. Akrobatům zdar! :mavam: A nepřihlášeným pisatelkám přeji trošku víc smyslu pro humor. Holky, až opravdu budete mít děti, poznáte, jak je potřeba se trošku tím humorem odreagovat. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
29.3.12 23:42
tak jako doplňující ano.Děloha se zvětšuje - připravuje se na rostoucí mimi. Takže muj názor může i nemusí to být znát, ale slyším o tom poprvé. :jazyk:
Den jsem měla taky náročný a přesto jsem ráda nebo spíš právě proto, že jsem se teď trochu pobavila. Nikdo to určo nemyslel jako utok na tvou osobu, ale jako reakci na dotaz, který bohužel nebyl definovaný přesně.
Tak se nečerti a vem to s nadhledem :kytka:
@Anonymní píše:
Tak děkuji za názory, i když nějaké bych číst opravdu nepotřebovala. Mám toho za celý den dost a příspěvěk píšu pozdě večer, takže mé vyjádření nebylo přesné. Za což se tedy omlouvám. Ano, myslela jsem max. do 3 měsíce, nechtěla jsem zase aby si lidi mysleli, že to jde poznat dva dny po vynechání MS. A nemyslela jsem to tak, že přesně 100% určit těhu. Ale když si slečna myslí, že je těhu, test jí vyjde pozitivní, tak jsem právě slyšela, že tahle „metoda“ je doplňující. Že některým se malinko bříško/děloha ukáže. Tak jsem se jen chtěla zeptat, jestli jste o tom některá slyšela.
Tak snad jsem to jasně vysvětlila,jsme lidi a nikdo neni dokonalý. Vysmíváte se puberťáckým názorům, ale sami ste se tu některé jak puberťačky chovali.
Přeju hezký zbytek „pobaveného“ večera :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.12 23:43

A vy že vychováváte děti ? Pokud je vychováváte stylem, jakým se chováte, tak zdař bůh. Smějte se vtipným videím na youtube,ale když někdo žádá o radu ? :roll:

• Citovat
  • Upravit
9782
29.3.12 23:45
reakce na tvou poslední větu ;) …souhlasím s tebou, v dnešní době je toho optimismu ve světě málo :palec:
@lulje píše:
Aaaaaaaaaaaaaaaa :D čekala jsem, kdy se ozve zakladatelčina spolužačka. A už je to tady :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: Vítej mezi můrami, dámo :mavam: Já jsem se sebou nadmíru spokojená. A ty? :hug:
A k tématu - taky na mně nebylo v 6 měsíci při mých 55 kilech nic vidět, ale těhotenství jsem poznala UŽ ve 4. měsíci (tehdy pomocí čůrání na papír). Lozit nohama po stěně a vyvalovat přitom břicho mě tedy opravdu nenapadlo. Tak snad příště, až zas budu těhotná. Akrobatům zdar! :mavam: A nepřihlášeným pisatelkám přeji trošku víc smyslu pro humor. Holky, až opravdu budete mít děti, poznáte, jak je potřeba se trošku tím humorem odreagovat. :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.3.12 23:45

Zakladatelko, pokud jsi to opravdu myslela vážně, tak se omlouvám za ten sarkasmus, ale mně to opravdu pobavilo. Ber to tak, že i když ses tady nic nedozvěděla, tak jsi aspoň spoustu lidí před spaním rozemála :potlesk: . A to se mně osobně už hodně dlouho nepodařilo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
29.3.12 23:46
@Anonymní píše:
A vy že vychováváte děti ? Pokud je vychováváte stylem, jakým se chováte, tak zdař bůh. Smějte se vtipným videím na youtube,ale když někdo žádá o radu ? :roll:

Ano, vychováváme děti ke smyslu pro humor a k nadhledu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.3.12 23:46
@Anonymní píše:
A vy že vychováváte děti ? Pokud je vychováváte stylem, jakým se chováte, tak zdař bůh. Smějte se vtipným videím na youtube,ale když někdo žádá o radu ? :roll:

Tady někdo žádal o radu? Neuniklo mi něco? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
29.3.12 23:47
@Anonymní píše:

No jo, my vychováváme děti. Doufám, že moje děti budou mít dost zdravého selského rozumu, aby odhalili totální blbinu, když ji uslyší a nenechali si věšet bulíky na nos. K tomu je povedu. A taky k tomu, aby se dokázali tomu zasmát, aby si dokázali najít něco vtipného i v tom běžném dni a nepotřebovali k tomu nějaké video.
A ty vychováváš děti? Já jen až moje děti potkají nějaké protažené kyselé ksichty, tak jestli mají pozdravovat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
29.3.12 23:48
@Anonymní píše:

Myslím,že si vystačíme s emiminem. ;)

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
@Gladys píše:
No jo, my vychováváme děti. Doufám, že moje děti budou mít dost zdravého selského rozumu, aby odhalili totální blbinu, když ji uslyší a nenechali si věšet bulíky na nos. K tomu je povedu. A taky k tomu, aby se dokázali tomu zasmát, aby si dokázali najít něco vtipného i v tom běžném dni a nepotřebovali k tomu nějaké video.
A ty vychováváš děti? Já jen až moje děti potkají nějaké protažené kyselé ksichty, tak jestli mají pozdravovat :P
:lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
9782
tím myslíš i mě? Mluvíš v množném čísle a hážeš nás všechny do jednoho pytle a taky bych se mohla klidně urazit i když jsem se do zakladatelky nenavážela a řekla jen názor.Ale snad nemusím stát vždycky jen „v pravo“ nebo " v levo" 8o
A ano, já dítě vychovávám a nemyslím, že špatně :cert:
@Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
29.3.12 23:49
@lucineeccka píše:
Myslím,že si vystačíme s emiminem. ;)

Přesně :mrgreen: Jen víc takových diskuzí a může to YouTube zabalit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
29.3.12 23:50
@Fen-fire píše:
Tak nic holky, všechny šup a nohy na zeď …a hlavně se nesmát :roll: :lol: :lol:

No,podle tohohle testu čekám aspoň dvojčata. :lol:

• Citovat
  • Upravit
8940
29.3.12 23:50
@Gladys píše:
A ty vychováváš děti? Já jen až moje děti potkají nějaké protažené kyselé ksichty, tak jestli mají pozdravovat :P

Já se tak řehtám, až jsem si vzbudila dítě :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital