10. DPO

IamSherlocked
31.3.12 08:44

10. DPO - pozitivní test

Dobrý den. Dnes jsem 10. DPO a na testu se již objevily // :) Už včera jsem na testu viděla slabounkého ducha, ale jen při pečlivém zkoumání na ostrém světle :) Ale dnes už byla druhá čárka zřetelnější a šla vidět i bez naklánění a i na slabém světle (i když pořád byla hodně slabounká). Chtěla bych se ale zeptat, v jakém rozmezí se může pohybovat BT křívka? Může třeba klesat (a zase stoupat) v rozmezí třeba 0,2 °C? nebo i víc? Ať vím na co se připravit :) Jsem strašně šťastná, ale vím, že je ještě hodně brzy se radovat. Navíc když to takhle vyšlo napoprvé :!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
31.3.12 08:47

Gratuluju a radím neměřit, není důvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
31.3.12 08:54

Gratuluji ke //,ja je objevila 8dpo slaboulinka a 9dpo uz sla krasne videt. Bazalni teplotu jsem tento.mesic merila poprve a nejsem zadny odbornik. Me se treba na 37 vysplhala teplota jen jednou,po ovulaci pomalu stoupala od 36,5 az k 36,8, jednou 36,9 a jednou 37,takze nema cenu porovnavat,ale kdyz mrknes na www.fertilityfriend.com tak tam je tisicu grafu,tak muzes mrknout jak se teploty hybou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
31.3.12 08:59

Už bych ani neměřila.
Nehledě na to, že BT neslouží k potvrzení těhotenství, ale ovulace.
Gratuluju

• Citovat
  • Upravit
996
31.3.12 09:02

Presne tak,mozna bych merila jen do terminu obvykle ms. Ale to rikam ja blazen co merila az do nedavna a vytestovala asi deset testu :-D pokud te to uklidni,mer jak.dlouho budes chtit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
31.3.12 09:10

:hug: no super.Ale neotěhotněla jsi ještě dříve? Na testu je to vidět tak cca 17 den po oplodnění..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
31.3.12 09:12
@Špagetka9 píše: :hug: no super.Ale neotěhotněla jsi ještě dříve? Na testu je to vidět tak cca 17 den po oplodnění..

to není pravda, na citlivém testu se může slabá čárka objevit už 9.-10. DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
31.3.12 09:13

Nemusi to byt videt az tak pozde,ja merila a vim presne kdy jsem mela ovulaci a 8dpo uz slaboulinka carecka a 18dpo uz carka.silnejsi.nez kontrolni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
31.3.12 09:14

Fakt? Tak to já myslela déle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
31.3.12 09:14
@Špagetka9 píše: :hug: no super.Ale neotěhotněla jsi ještě dříve? Na testu je to vidět tak cca 17 den po oplodnění..

Blbost. Měla jsem ovu 12dc a 21 dc jsem měla pozitivní test

• Citovat
  • Upravit
19131
31.3.12 09:17
@Špagetka9 píše:
Fakt? Tak to já myslela déle…

Jiná věc je, kdy se test doporučuje dělat, lepší je to až po termínu MS, protože spoustu raných těhotenství odejde s MS, a pokud se ty ženské nesledují tak to ani nepoznají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
31.3.12 09:40

Já jsem se taky divila, že test ukázal // tak brzy, ale tak už tak od 6 - 7 DPO jsem se začla cítit „jinak“, tlak v podbřišku, který je každým dnem výraznější (ne větší, ale je jinak cítit) a hlavně mě bolely prsa úplně jinak než obvykle. Tak jsem si udělal test už tak brzy a ejhle :)) BT měřím už celkem dlouho a ovulaci poznám přesně. Jen tento měsíc přišla o dva dny dříve, což je asi také důvod otěhotnění protože miminko není až tak úplně plánované (což ovšem neznamená že mám menší radost :) ) Ještě se chci zeptat, na pondělí jsem objednaná na gyndu (původně z jiného důvodu, který už tím pádem není aktuální), mám tam normálně dojít nebo je lepší se přeobjednat až na termín, kdy bude možné vidět něco na UTZ? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
1797
31.3.12 09:46

gratuluju ! :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
31.3.12 09:51

Moc děkuju holky :hug:

• Citovat
  • Upravit
19131
31.3.12 09:54
@posibilities píše:
Já jsem se taky divila, že test ukázal // tak brzy, ale tak už tak od 6 - 7 DPO jsem se začla cítit „jinak“, tlak v podbřišku, který je každým dnem výraznější (ne větší, ale je jinak cítit) a hlavně mě bolely prsa úplně jinak než obvykle. Tak jsem si udělal test už tak brzy a ejhle :)) BT měřím už celkem dlouho a ovulaci poznám přesně. Jen tento měsíc přišla o dva dny dříve, což je asi také důvod otěhotnění protože miminko není až tak úplně plánované (což ovšem neznamená že mám menší radost :) ) Ještě se chci zeptat, na pondělí jsem objednaná na gyndu (původně z jiného důvodu, který už tím pádem není aktuální), mám tam normálně dojít nebo je lepší se přeobjednat až na termín, kdy bude možné vidět něco na UTZ? Děkuji :)

No pokud tam nemáš nic jiného k řešení, tak se přeobjednej, protože doktor nic nepozná ;) Doporučuje se tak 14 dní po termínu MS, aby už bylo vidět srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí