Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Máš tedy před menstruací. Počkej ještě pár dní a udělej test.
Tak 10 jednotek uz se považuje za pozitivni vysledek, ale musis cekat. Nejsi to zas ty cos tu psala vcera??
@Kriss Tina píše:
Tak 10 jednotek uz se považuje za pozitivni vysledek, ale musis cekat. Nejsi to zas ty cos tu psala vcera??
Ani je, píše to do víc diskusí.
No tak buď to stupne a budeš z toho normálně těhotná, nebo to klesne a těhotenství skončí dřív, než vůbec stačilo začít.
@Anonymní píše:
Zdravim, chci se zeptat.
Byla jsem dnes u gynekologa s potížemi bolest břicha v podbřišku jako při ms a bílý výtokPoslední mens: 6.3 Říkal, že mám zánět děložního čípku a možné těhotenství. Dělal mi test z krve a měla jsem 10 jednotek. Myslíte že se to může změnit? Na víc? Teda že je tam ta možnost téhotenstvi?
Zatím na papírových testů nemám nic..
Pokud máš 10 jednotek a psala jsi že máš 25 test, tak je to snad pochopitelné, že na něm nic není. Neřeš pořád. Počkej a uvidíš. A chovej se jako těhotná. Nic jiného se dělat nedá.
Jo píšu stále já ta samá osoba
mám i po potratu a i moc se hlídám proto píšu a zároveň mě to i sklidni… Děkuji a omlouvám se
Jéje už jsem čekala jak dopadla kontrola
co bude zítra? Ze mas na testu dušíka a všichni ho budou zkoumat? ![]()
@Anonymní píše:
@Verurizeckova na to se můžete těšit![]()
Jak jsi vlastně dopadla? Jsem v samé situaci, hcg 8.81 ale test nesili MS nikde
Zdravim, chci se zeptat.
Byla jsem dnes u gynekologa s potížemi bolest břicha v podbřišku jako při ms a bílý výtok
Poslední mens: 6.3 Říkal, že mám zánět děložního čípku a možné těhotenství. Dělal mi test z krve a měla jsem 10 jednotek. Myslíte že se to může změnit? Na víc? Teda že je tam ta možnost téhotenstvi?
Zatím na papírových testů nemám nic..