10 měsíců - neumíme pít

Napsat příspěvek
Velikost písma:
catie
11.1.12 13:15

Neboj, to se srovná. Nabízej pití často, ony se ty usrknutí za den nasčítají. Dceři se třeba hrozně líbí, když může pít, co já, tak jí dávám napít vody z mé sklenice.

Jinak všechny ty pítka u nás byly na nic a nakonec se nám osvědčila tato kombinace - vršek od vody Rájec (taková ta sedmička) na tělo malé dobré vody (trojka, prodává se s příchutí). Málá láhev se jí dobře drží a z té Rájec savičky se jí dobře pije. Savička má v sobě ale blánu, takže neteče (teda ne moc).

• Citovat
  • Upravit
14856
11.1.12 13:54

dcera má 15 měsíců a pije jen z té flaštičky od nuku, co tu někdo dával…teda to je jistota, že se opravdu pořádně napije.

jinak hrneček ani ťuk a cokoliv jinýho taky ne…tak snad se to někdy naučí :nevim:

pak má ještě takový to pítko s vytahovací hubičkou, používaj to i dospělí, bývá na energy drincích, nebo sport. lahvích. tak to taky zvládne…

s brčkem si neví rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
11.1.12 15:28
jizvíková píše:
Terez85 píše:
Já mám zase opačný „problém“ … Je nám 15 měsíců a lahvička je náš „poklad“, malý jí musí mít neustále po ruce, vypije tedy přes den tak 2-3 lahvičky po 150 ml… Ale chtěla bych už přejít pomalu na „učící“ hrnečky apod, ale to bez úspěchu (jakmile to nemá „dudel“, tak to zahodí…) :? Přitom dudlíka jako takového nemáme od narození, ten odmítal… Takže já se zase bojím, aby nám ta lahvička nezůstala až do puberty… :mrgreen:Snad se to ale srovná… I u Tebe… Kamarádka, když přecházela z kojení na lahev, tak jí malá taky odmítala pít, bojovali dlouho, ale nakonec jí pořídila takový ten „učící hrneček“ s tvrdou „násoskou“, vyndala zevnitř ten „systém proti vytékání“ (ježiš já se vyjadřuju :mrgreen: ) a po troškách vždy dávala napít… To se jim uchytilo a dělají to tak dodnes (cca od 5 měsíců, teď je jim 8 měs) …
dvojcata piji taky z lahve, vzdyt o nic nejde… hrnek umi, ale poliji podlahu a sebe a brachy

:D No je fakt, že z klasického hrnku občas dávám, baví ho to a „dá“ si rád, ale opravdu je to pak všude… :mrgreen: No vždyť říkám, že do toho určitě jednoho dne dojdem a myslím, že přeskočíme asi „učící“ hrnečky a pojedeme rovnou z normálního… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.1.12 20:54

tak děkuji za rady. snad se k tomu dopracujeme. :)po lžičkách do ní to množství až litr (co si představuje má Dr. ) nedostanu. už ji to pak nebaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1369
12.1.12 13:26

Ahojky, byli jsme na tom podobně a opravdu nám pomohla láhev s brčkem z DM drogerie, stojí kolem 70,– :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí