Příprava Nutrilonu 1 HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mišis
10.1.12 16:13

Příprava nurilonu 1 HA - prosím pomoc

Ahoj, dneska začínám s příkrmem a i když je návod na plechovce sem z něho trochu zmatená, mám strach abych nenamíchala špatnou dávku. Prosím o radu maminky které také připravují Nutrilon 1 HA, jak namíchat mlíko na 90ml. Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
10.1.12 16:15

Snad všechny mléka se míchají stejně, na 30ml vody- 1 odměrka mléka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
10.1.12 16:17

Ahojky,
jestli se nemýlím tak na 90 ml vody jsou 3 zarovnané odměrky. Špatnou dávku určitě nenamícháš, na tom obale je to hezky rozepsané. Já se tím vždycky řídila
Ted už dělám 210 ml :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
10.1.12 16:34

Přesně tak 1 odměrka na 30ml vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
10.1.12 16:39

ahojda já si vždycky nalila 90 ml. vlažné vody do toho hodila 3 zarovnané odměrky (zarovnává se ostřím čistého příboráku) zavřela, protřepala , ještě jednou pro jistotu (kor třeba po ránu nebo v noci) vyzkoušela teplotu a krmila :) neboj nedá se na tom nic zkazit alespoň myslím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
10.1.12 17:11

Taky mame Nutrilon,ale u kazdeho mlicka je to stejne,30ml vody na jednu odmerku mlicka.Nutrilon ktery mame my(rakousky)ma takovy roh,o ktery se odmerka zarovnava,takze nepotrebujes ani ten priborak :palec: myslim ze to ma i ten cesky :) takze na 90ml vody 3 odmerky,poradne protrepat akrmit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
10.1.12 18:08

Taky jsme na Nutrilonu od malička, 1 odměrka = 30ml vody ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
10.1.12 20:06

no ten HA zarovnavaci růžek nevim z jakeho nepochopitelneho duvodu nemá. Ale ja to vždycky zarovnˇavam o tu hranu. U-z mám vyzkoušené, že když ho udržiš trošku v teple zustane dobry až do rána cca 12h. Když jsem ho nechala jen tak na stole rozdělil se jakoby na dvě složky. Dávam ho do peřiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
10.1.12 20:24

ty jo,to bych si asi nelajzla,dat mlicko po 12 hodinach :think: ja vylejvam po hodine,kdyz ho nedopije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
10.1.12 20:26

proč? Když chuťově je dobre a neohřivane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
10.1.12 20:37
veverik píše:

nic ve zlym :kytka: jen mi 12 hodin prijde hrozne dlouho pro UM…ale tot jen muj nazor,kdyz vam chutna tak je to samo ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
10.1.12 20:42
SussiK píše:
veverik píše:
nic ve zlym :kytka: jen mi 12 hodin prijde hrozne dlouho pro UM…ale tot jen muj nazor,kdyz vam chutna tak je to samo ok :kytka:

ne ja jsem to nevzala ve zlem. Jen mne zajimal Tvuj nazor, rada si přečtu jiny nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
10.1.12 20:45

Náhodou jsem narazila na tuto diskuzi - taky užíváme Nutrilon, ale už 2 HA, tak se chci jen připojit k názoru, že bych taky nedávala po 12 hodinách. Myslím, že to i někde psali, že po 2 hod. se začínají množit v mléce bakterie. Proto já vždy to co nedojí, tak automaticky vylejvám, i když je to čtvrtka flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
10.1.12 20:52

Taky pijeme nutrilonek HA ted už dvojku a od doby,co malá pije nutrilon tak jsem vždycky mlíčko vylila,když něco zbylo.I když mi to přišlo škoda.Ted už se teda nestává,že by malá nechávala zbytky,všechno poctivě vypije :mrgreen: Jinak dávkování je u všech stejný 1 rovná odměrka=30 ml vody a pozor,at ho nedáš do příliš horké vody,musí být teplota akorát,jinak by se ti taky mohlo zgcnout a hlavně se tím ničí vitamíny,které jsou v mlíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
10.1.12 21:50

Sice nemáme Nutrilon HA, ale Bebu HA a radila jsem se i s mudr o tom mléce a řekla, že pokud ho máme v lednici tak do těch 12 hodin by se nemělo nic dít..takže nevím, ale nepřijde mi nic špatného, malé jsem to taky tak několikrát udělala a nic se nestalo :nevim: malá je naprosto v pohodě…Nedělám to teda často, většinou připravuju čerstvé a když něco málo zbyde tak to vyleju, jakože 10-20 ml a nebo to malá dojede do hodky plus mínus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí