Příprava Nutrilonu 1 HA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
11.1.12 04:57
veverik píše:
proč? Když chuťově je dobre a neohřivane

To bych taky nedávala, nehledě na to, že na nutrilonu píší- hotové mléko spotřebovat do 2 hodin. Nic proti, ale já sama bych takové mléko ráno nepila… Myslím, že se v tom množí potvory, které tam nemají být. Taky to nemyslím zle, ale fakt bych se bála…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 11:53

ujištění

zdravím, už jsem si tady přečetla, že 1 odměrka Nutrilonu = 30 ml vody … takže když mi doktorka řekla, ať malýmu udělám třicítku, když by ještě po kojení řval hlady (posledních pár dní to bohužel dělal, což mi doktorka dneska potvrdila), tak to musím dát těch 30 ml a 1 odměrku, že
jo, ptám se jak debil, to je mi jasný, ale Eliášek je moje první dítko, dneska mu jsou přesně 2 týdny a všechno je pro mě naprosto nové - tak se radši zeptat 5×, než něco udělat blbě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.1.12 13:34
Istarka píše:
zdravím, už jsem si tady přečetla, že 1 odměrka Nutrilonu = 30 ml vody … takže když mi doktorka řekla, ať malýmu udělám třicítku, když by ještě po kojení řval hlady (posledních pár dní to bohužel dělal, což mi doktorka dneska potvrdila), tak to musím dát těch 30 ml a 1 odměrku, že
jo, ptám se jak debil, to je mi jasný, ale Eliášek je moje první dítko, dneska mu jsou přesně 2 týdny a všechno je pro mě naprosto nové - tak se radši zeptat 5×, než něco udělat blbě :nevim:

Neptáš, lepší se desetkrát zeptat :hug: . Jo jednu odměrku a 30ml vody :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
11.1.12 13:51

díky za ujištění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
25.12.20 14:04

Ahoj, mám dotaz - mléko se musí míchat v teplé vodě? Když mám převařenou vychladnou vodu, rozmíchám v ní mléko a pak ohřeju, je to špatně? :think: A pak ještě - můžu si připravit mléko dopředu cca 3 hodiny? Abych ho nemíchala na cestách? V nemocnici nám ho připravovali dopředu i třeba na celou noc a vždycky donesli studené a musela jsem ohřívat, tak si teď nejsem jistá jak to dělat doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
25.12.20 14:14

@Jaaanča
Já se řídila návodem, takže teplou vodu. A nenechala bych ho tři hodiny ležet. Beru si do lahvičky odsypane potřebné množství mléka a do termosky ohřátou vodu, také potřebné množství.
V nemocnici nám dávali tekutou bebu, kterou jsme si ohřály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
25.12.20 14:24

@Mediula No my máme Nutrilon Allergy Care a tam v návodu píšou „Převařte kojeneckou vodu, nechte ji vychladnout.“ A pak teda že se má dodržovat teplota vody max 40 stupňů. Tak mi to nebylo úplně jasné. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
25.12.20 14:26

@Jaaanča není zač ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie