Mazání prcka při přebalení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7213
10.1.12 09:18

Mazani prcky pri prebaleni

Ahojte maminky,kdyz umyjete prcku a nebo utrete ubrouskama(neresim jaky zpusob,to at kazdy dela jak vyhovuje) mazete nejakou masti preventivne a nebo jen kdyz je treba zacarveni,nejaky problem???

Dneska jsem nad tim premyslela,tak me zajima jak u jinych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sterezie
10.1.12 09:20

tak do půl roku preventivně, pak při obtížích ;)

• Citovat
  • Upravit
pavla002
10.1.12 09:21

Ted kdyz meju pepu pod vodou, tak jen kdyz je cervenej, jinak nemazu.

• Citovat
  • Upravit
918
10.1.12 09:21

Ahoj,
já mažu při každém přebalování. Kdybych nenamazala, oprudila by se. A s tím už jsme si pěkně „užili“, takže raději tomu předcházím. Používám sudocrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1517
10.1.12 09:22
sterezie píše:
tak do půl roku preventivně, pak při obtížích ;)

Já taky tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
10.1.12 09:22

já mám 7.měsíčního koloučka a mažu stále, akorát teda když ho přebaluju v noci tak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
10.1.12 09:23

Malá se teda opruzuje naprosto minimálně a mažu opravdu jen, když máme problém.. ale asi to záleží na pokožce, no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
10.1.12 09:27

asi 4 měsíce jsem mazala preventivně, teď už jen když má červený zadeček nebo byl předtím pokakaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
10.1.12 09:27

Tak já mažu jak kdy.Většinou totiž přebaluji pokaždé jinde jednou je to v pokojíčku,v ložnici nebo obýváku.Záleží na tom kde zrovna spolu hospohaříme.Plenky a ubrousky mám nachystané všude,ale mastičku jen v ložnici.No ale u opruzení samozřejmně mažu pokaždé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
10.1.12 09:37

Ja mam mesicni mimi a zatim mazu pokazde mesickovym kremem weleda:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
10.1.12 09:41

Mazala jsem syna Bepanthenem tak do 3/4 roka po každém přebalení. Poté jenom, pokud měl červený nebo opruzený zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.1.12 09:42

me prave mudra rikala,at mazu preventivne rybylkou a nejak od 3mesice jsme najeli na kosmetiku nivey nutri sesntive a jejich sos krem miluji…

ja prave si rikam,ze jeste jsme nemeli opruzeninu,tak ze bych vynechavala,at nepatlam 7× denne…jako po kadeni a na noc,kdy neprebalujem(maly se nebudi)tak beru jako povinnost,ale jinak ze bych vynechavala…

zase si rikam,jestli jsme nemeli zadnou opruzeninu jen proto,ze jsem patlala mastickou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
10.1.12 09:43

Teď mažu už jen na noc a při problémech.Přes den jsem mazala dokud měla pleny,ale jen po kakání (teď má totiž pleny už jen na noc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
10.1.12 09:55
RadanaH píše:
me prave mudra rikala,at mazu preventivne rybylkou a nejak od 3mesice jsme najeli na kosmetiku nivey nutri sesntive a jejich sos krem miluji…

ja prave si rikam,ze jeste jsme nemeli opruzeninu,tak ze bych vynechavala,at nepatlam 7× denne…jako po kadeni a na noc,kdy neprebalujem(maly se nebudi)tak beru jako povinnost,ale jinak ze bych vynechavala…

zase si rikam,jestli jsme nemeli zadnou opruzeninu jen proto,ze jsem patlala mastickou :nevim:

já myslím, že nic nezkazíš, když jednou, dvakrát vynecháš a uvidíš, jestli je malý cíťa nebo se s tím popere krásně sám

mně zas doktorka říkala, že když je čistý a nebolavý, tak nemá cenu ho (cca. od toho 4 měsíce) nechávat zlenivět, ať se ta kůžička naučí tvořit si sama ochrannou bariéru a bránit se sama.

jakmile bys viděla, že se mu to nelíbí, tak máznout a pokračovat v mazání můžeš vždycky, tohle není nic, co bys nějak fatálně zanedbala nebo mu tím mohla ublížit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.1.12 09:59

no ja parkrat uz vynechavala a nic to neudelalo,teda jsem nic nevypozorovala…tak zkusim to nechat jen na tu noc a po kadeni…a uvidime :mrgreen: …ale s tou niveou je prijemne mazani,jemne voni…to neni jak nekolik tydnu jen mazani rybylkou,ja nesnasela ten jeji pach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí