Jak stříháte mimčům nehtíky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
9.1.12 22:03

jak stříháte mimčům nehtíky??

Holky jak stříháte vašim drobečkům nehtíky??Malé je 7-měsíců,na ručičkách je stříhání úplně v pohodě,posadím si jí na sebe a stříhám,ona to sleduje a asi se jí to i líbí-je do toho děsně zažraná :D ,ale s nehty na nožičkách si nevím rady,když jí je chci ostříhat strašně začne kopat nohama,takže ostříhám s bídou palce a je konec-navíc jsou ty nehtíky tak maličké,že je to děs,klepou se mi ruce a nejde to… :zed: Navíc je nemá na nohou rovné,ale točí se jí trochu jakoby nahoru,doktorka říkala,že to je dědičný-nevim po kom to teda má :roll: no ale o to hůř se to stříhá…Poraďte jak na to,hlavně teda ne že stříhat když spí,to se prostě nedá… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
9.1.12 22:04

manzel drzi nohu, ja striham

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.1.12 22:05

No, snad nebudu znit drasticky, ale proste prilehnu dcerku, zafixuju nozku a nedbajic vztekani ukon udelam… Jinak bych ji to za zadnou cenu neostrihala… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
9.1.12 22:07

já mu vždycky držím pevně nohu přítel zbytek těla a stříháme :) když nejni přítel doma tak ho zabavím třeba nějakou hračkou :) a šmikám je kleštěma páč mi to příjde rychlejší než nůžkama a hlavně se tolik nebojím (sem střevo :D ) že ho šmiknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
9.1.12 22:09
kobliha1 píše:
Holky jak stříháte vašim drobečkům nehtíky??Malé je 7-měsíců,na ručičkách je stříhání úplně v pohodě,posadím si jí na sebe a stříhám,ona to sleduje a asi se jí to i líbí-je do toho děsně zažraná :D ,ale s nehty na nožičkách si nevím rady,když jí je chci ostříhat strašně začne kopat nohama,takže ostříhám s bídou palce a je konec-navíc jsou ty nehtíky tak maličké,že je to děs,klepou se mi ruce a nejde to… :zed: Navíc je nemá na nohou rovné,ale točí se jí trochu jakoby nahoru,doktorka říkala,že to je dědičný-nevim po kom to teda má :roll: no ale o to hůř se to stříhá…Poraďte jak na to,hlavně teda ne že stříhat když spí,to se prostě nedá… :think: :nevim:
Tak jí je ostříhej hned jak usne.Naš malý si nenechá na nehty šáhnout vůbec, tak mu je stříhám hned jak usne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
9.1.12 22:10

Náš malej taky kope,jako bych mu ty nechty chtěla zaživa trhat, tak prostě držím křečovitě nohu a stříhám. Používám takové to štípátko, ne nůžtičky, používám ho i na ruce, nůžtičky jsem nikdy nezkoušela (ale to je věc zvyku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
9.1.12 22:13

večer, když tvrdě usne…stejně tak čistím uši…když je vzhůru nemám šanci :cert:

• Citovat
  • Upravit
402
9.1.12 22:13

bude to znít, jako bych doma nic nedělala, ale prostě stříhnu třeba dva a když je vyklidněnej tak další.. ne, že by se mu něco stalo, kdybych to udělala násilím, ale prostě nechci (i když proti tomu nic nemám, někdy to s nima prostě jinak nejde :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
9.1.12 22:15
lucineeccka píše:
večer, když tvrdě usne…stejně tak čistím uši…když je vzhůru nemám šanci :cert:

Zasparat Kachnicce ve spanku necim v uchu tak me vzteky sezere!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
9.1.12 22:21

Náš malý zas miluje když mu čistím ouška,drží u toho,a kdyz chci přestat tak začne kňourat a musí ještě čistit.. :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.1.12 22:26
Januska90 píše:
Náš malý zas miluje když mu čistím ouška,drží u toho,a kdyz chci přestat tak začne kňourat a musí ještě čistit.. :mrgreen: :palec:

malá taky čištění uší zbožňuje ;) škoda,že né už tolik to stříhání nehtů :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
9.1.12 22:26

já stříhám u TV reklam :oops: to je mu fuk co provádím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
9.1.12 22:41
kobliha1 píše:
Holky jak stříháte vašim drobečkům nehtíky??Malé je 7-měsíců,na ručičkách je stříhání úplně v pohodě,posadím si jí na sebe a stříhám,ona to sleduje a asi se jí to i líbí-je do toho děsně zažraná :D ,ale s nehty na nožičkách si nevím rady,když jí je chci ostříhat strašně začne kopat nohama,takže ostříhám s bídou palce a je konec-navíc jsou ty nehtíky tak maličké,že je to děs,klepou se mi ruce a nejde to… :zed: Navíc je nemá na nohou rovné,ale točí se jí trochu jakoby nahoru,doktorka říkala,že to je dědičný-nevim po kom to teda má :roll: no ale o to hůř se to stříhá…Poraďte jak na to,hlavně teda ne že stříhat když spí,to se prostě nedá… :think: :nevim:

na rukách se nechal, na nohách - dítě v šátku na zádech, nohy trčí dopředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
9.1.12 22:43
klarushka píše:
já mu vždycky držím pevně nohu přítel zbytek těla a stříháme :) když nejni přítel doma tak ho zabavím třeba nějakou hračkou :) a šmikám je kleštěma páč mi to příjde rychlejší než nůžkama a hlavně se tolik nebojím (sem střevo :D ) že ho šmiknu :)

Tak já jsem si myslela, jak jsou kleštičky zjednodušení a hned napoprvé jsem synovi ufikla s nehtem i kus kůže, až mu tekla krev :(

Jinak zabavím hračkou, vrazím dudlíka, natáhnu nožičku a držím a stříhám, většinou zvládnu na jeden zátah tak dva nehty a musíme si dát den pohov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
9.1.12 22:47
werro píše:
já stříhám u TV reklam :oops: to je mu fuk co provádím :)

jo,mám taky reklamozávisláka…nehty na ručičce při reklamě ostříhám,ale na nohou ne…hlavně on při každý druhý reklamě tancuje,takže bych mu ustříhla i nohu… :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure