Na břichu řev, na zádech řev :-(

323
11.1.12 11:36

na břichu řev,na zádech řev :-(

Ahoj všem,

mám 4,5 měsíčního chlapečka.Před týdnem se mi začal přetáčet na břicho,tam vydrří asi minutu a spustí hysterák :) ,tak ho přetočím zpátky na záda a přijde ještě větší hysterák :lol: ,takže se sám opět přetočí na břicho a za minutu opět řev a tak se to neustále opakuje :? Přijde mi,že na tom bříšku chce jakoby lézt,ale to mu samozřejmě ještě nejde,takže se vzteká.Nebo fakt už nevím…,máte to taky tak????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
806
11.1.12 11:48

ahoj, máme to tak. Nyní půl roku, od třech měsíců vyžaduje stát! Což je šílené. Nejprve jsem ho skoro nadnášela, teď ho už postavím na chvíli, začne se ihned smát a celý nadšen, že stojí, jakmile ho položím, tak řev, nesnese od malinka být na břichu a tak od 3 měsíců ani na zádech dlouho. Buď ho mám v nosítku, teď jsem pořídila babyvak.cz, škoda, že jsem na to nepřišla dříve, tam je nadšen, leží si, má tam hračku a ještě mě má blízko. V šátku byl na těsno, to taky nechtěl. Chvíli vydrží v lehátku, kde mlátí do hrazdy s hračkama. Kamarádka má ležícího , je vděčný za pohled, náš si od malinka vymanil naši stoprocentní pozornost. Holt každé dítě je jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
11.1.12 11:51

Tak to mi mluvíte z duše :mrgreen: . Po pátém měsíci se to začalo zlepšovat.
Přesně, po přetočení na bříško za chvilku řev, protože se dál nemohla hnout…prostě se chce plazit, když jí dám teda na záda, třeba pod hrazdičku, stejně tam nevydrží a je na břichu…Musím dokola střídat lehátko, hrazdičku, položení na koberec…atd.
Teď je to lepší, protože se plazí, sice dozadu, ale je to pohyb a točí se dokolečka, ale stejně nevydrží jak jiné děti, prostě nervák :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.1.12 11:54

tak to se máš, mně se neplazí, zaboří hlavu do podložky ,nadzvedne nohy a začne se vztekat, …jo ještě je nadšen a směje se legračním smíchem, když s ním jakkoliv házím doprava, doleva, nahoru, na boku nadskakuje do vzduchu, prostě pohyb..už mám ruce jako opička..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
11.1.12 11:57

Evidentně naše děti touží po pohybu. Ono plazení dozadu taky nic moc, hlavně, když se vzdaluje od hračky :P . Už se těším, až poleze, bude chodit…normálně je máma ráda, když dítě leží a nemusí ho hlídat, ale to moje bylo jako ležící bez pohybu neodložitelné…takže raději za ním lítat, hlavně, že uspokojí svojí potřebu někam se dostat. A má bráchu, takže bude mít koho otravovat s hraním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.1.12 12:59

Ahojíík tak u nás to je úplně stejné naše malá taktéž leží na břichu chvilku a pak se začne řvát i na zádech… ale jak říkate chce lézt ale nejde jim to…u nás se zase vyžaduje skákání na míčí to řvát hned přestane …ale řeknu vám někdy ji nechám vykřičet ale jinak donáruče a nosit…vím že to je špatně ale co jiného dělat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
806
11.1.12 14:01

vykřičet bych neaplikovala, vytváříš ji akorát trauma, které se pak zasune do podvědomí a bude ji ovlivňovat dál..bohužel tato strašná metoda se stále aplikuje, dítě je bezbranné, zcela závislé na matce a naše společnost ho neustále odkládá..je zvláštní, že v Asii a Africe jsem neviděla plačící dítě. Byli furt u mámy ve vaku, my jsme rozmazlený, i já, bolí mě záda a nechce se mi furt nosit..ale snažím se být nablízku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.1.12 14:58

Mame to podobne. Maly 4.5 mesice se zatim sice otaci jen na bok. Ale kdyz ho dam na bricho, tak si chvili hraje, ale to musi mit obzvlast dobrou naladu, nesmi byt moc napapany, ani moc hladovy a taky musi byt zrejme idealni konstalace hvezd. Pak zadne zvedat zadek a zkousi se asi plazit. To mu samozrejme nejde a ryje nosikem do deky a zacina se vztekat.
Uz jako maleho jsem ho hodne nosila a tak se jen tak lezici proste nudi, kdyz uz vi, ze vsude kolem je spousta veci, ale neni se k nim jak dostat. Tak asi rve na me, abych ho nosila :lol:
Ja ho teda stale nosim na rukou, jaka nositka pouzivate? Uz mam ruce jak orangutan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
11.1.12 15:38

Jinak, co jsem vyzistila, tak rev neni, kdyz ma holou prdel. Takze vetsinou se vali na dece na Adama a pod sebou nebo nad sebou ma ctvercovku, abychom nemeli vsechno pocurany. Kdyz je nahej, tak kupodivu nerve… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
11.1.12 18:45

Tak to jsem ráda,že v tom nejsem sama :lol: ,je to fakt docela mazec,přijde mi,že dělám furt všechno dokola a stejně je to na prd.Už aby fakt začal lézt,snad se tím i zabaví a nebude jen „hučet“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
11.1.12 19:01

Souhlasím, nejlepší je nahatá prdelka :mrgreen:
Jako malou jsem jí nosila v šátku…jenže my máme obříka, takže to dlouho nevydrželo…teď je taky narukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.1.12 08:30

Jinak moc dobre na zabaveni v tomhle veku jsou takove ty prvni knizky. Jsou teda nejake plastove, vymekcene s tlustymi strankami. Malej se snazi nemotorne to drzet a obracet {velmi nemotorne :D } ale na par minutek ho to zabavi. Kdyz jsem s nim, tak mu vykladam, co je na obrazku a jak to dela. Vim… asi moc brzo, ale kdyz posloucha … ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.1.12 08:40

Nevite nekdo, kde by se dali koupit podobne plastove haky na zaveseni hracek?
Maleho dost rozciluje, kdyz ma na hrazdicce nad lehatkem ty hracky tri… myslim, ze se nemuze soustredit. Rada bych mu tam vzdycky zavesila jen jednu a stridala to. Jen bych to rada predelala na ty plastove haky, protoze, ted jsou tam ty hracky napevno. Jen nevim, kde je sehnat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
12.1.12 08:41

Tak tyto knížky máme dvě,je pravda,že ho to na chvilku zabaví,ale opravdu jen na chvilku :( ,jinak včera večer se u nás docela ujal malý malý,měkký míček a ráno už zase néééé :( .Si někdy říkám,že v porodnici by měli dávat návod,jak na ně???!!!! :D
Normálně si přijdu nenormální,že se nejvíc těším na to,až bude zase spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
12.1.12 08:49
Hamalka82 píše:
Tak tyto knížky máme dvě,je pravda,že ho to na chvilku zabaví,ale opravdu jen na chvilku :( ,jinak včera večer se u nás docela ujal malý malý,měkký míček a ráno už zase néééé :( .Si někdy říkám,že v porodnici by měli dávat návod,jak na ně???!!!! :D
Normálně si přijdu nenormální,že se nejvíc těším na to,až bude zase spát…

He, he nejsi nenormalni. Si zapamatuj Materska laska je to, co citi matka k diteti, kdyz sladce spi :lol:
Je to proste vycerpavajici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky