Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Pujdeme s kamarady na dančí hody a pak na navštěvu. Venku to dnes nevypadá příznivě.
Venku to na velké oslavy nevypadá. Chtěli jsme jet na bazén, ale když jsme zjítili, že mají super sváteční vstup 350,– na dvě hodiny ( normálně dáváme 300,– na 3 hodiny) tak budem sedět doma.
@růžový achát píše:
Tak co myslíte je co slavit? A co vaše děti, jak to vnímají?
A ty bys snad byla radši součástí Rakousko-Uherska? Když si vůbec pokládáš otázku, jestli je co slavit?
My dneska slavíme fakt perfektně, syn začal v 5 ráno zvracet, manžel chytil běhavku, takže doufám že dcerce a mně se to vyhne. Jinak nechápu proč slavit něco co už neexistuje. To je jako slavit diamantovou svatbu 30 let po rozvodu.
@Black Cat píše:
A ty bys snad byla radši součástí Rakousko-Uherska? Když si vůbec pokládáš otázku, jestli je co slavit?
Tak evropskou unii k tomu pribylo jen jeste par dalsich statu.
v postate nasi vlastenci byli predchudci dnesnich euroskeptiku.
@Lama Lama píše:
No já budu slavit,pokud operace mojí maminky proběhne v pohodě.
Bohužel v noci ji odvezla záchranka ..a zase se jedná o střeva. ![]()
@Lama Lama píše:
Tak evropskou unii k tomu pribylo jen jeste par dalsich statu.v postate nasi vlastenci byli predchudci dnesnich euroskeptiku.
Mám pocit, že vůbec nerozeznáš rozdíl v tom, jaké máme postavení dnes a jaké tehdy.
Hlavně, že máme volno.
Ne vždycky tomu tak bylo. Stále nám prší, tak ani nevím, co budem s malou dělat… Asi si budem hrát doma.
Včera jsme byli na městských oslavách, byt počasí nic moc
Dneska zasadíme na zahradě ovocný stromek, ale termín shodný s výročím je spíš náhoda! I když pěkná ![]()
@Black Cat píše:
Mám pocit, že vůbec nerozeznáš rozdíl v tom, jaké máme postavení dnes a jaké tehdy.
Neber to tak vazne
Učím děti zpívat českou hymnu.
A ano, je co slavit, jsem hrdá na to, že jsem Češka a hodlám tuto hrdost předávat svým dětem, aby měli chuť jednou tady pracovat, budovat a žít. A ne být furt otrávený jak krysí návnada, jak je všechno na ho.no, jak je to tu všechno špatný a prezident je špatnej a vláda je špatná a všude jinde je to lepší než tady. Myslím, že určitá část prosperity plyne z toho, jak jsou lidé na svůj domov hrdí, ne naopak.
@Malike píše:
No já budu slavit,pokud operace mojí maminky proběhne v pohodě.
Bohužel v noci ji odvezla záchranka ..a zase se jedná o střeva.