Dárek k 18tinám

Anonymní
24.10.18 02:19

Dárek k 18tinám

Zdravím,

Mám trochu dilema, sháním dárek pro přítele, bude slavit 18tiny. Má vášeň pro auta, hodně se o ně zajímá a líbí se mu. Alkohol mu dávat nechci, to dostane od všech kamarádů.
Spíše by mě zajímalo, co byste dali vy klukovi k 18tinám nebo co jste dali, pokud máte pdobné zkušenosti.
Díky za inspiraci! :)

(Raději anonym, kdyby náhodou přítel narazil na tuto diskuzi)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2927
24.10.18 05:11

ahoj,co třeba nějaký poukaz na svezení nějakým fárem-ferrari,formule…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
24.10.18 05:25
@Danulinka16 píše:
ahoj,co třeba nějaký poukaz na svezení nějakým fárem-ferrari,formule…? :nevim:

Bude to dostupný dárek pro studentku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
24.10.18 05:56
@Danulinka16 píše:
ahoj,co třeba nějaký poukaz na svezení nějakým fárem-ferrari,formule…? :nevim:

No většinou ty zážitky bývají tak, že si to fáro může sám řídit, na to potřebuje řidičák, který ještě nemá. A aby to řídil třeba taťka a on se vezl jako spolujezdec, to asi není úplně ono…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
24.10.18 07:07

Jdete na motokary

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
24.10.18 08:34

Známý teď kupoval své přítelkyni poukaz do autoškoly. Samozřejmě ne v plné výši, prostě zašel tam, kde chce dělat autoškolu a nechal na její jméno udělat poukaz v hodnotě 2000 Kč. Zbytek si ona bude doplácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
24.10.18 21:58
@Zireael píše:
No většinou ty zážitky bývají tak, že si to fáro může sám řídit, na to potřebuje řidičák, který ještě nemá. A aby to řídil třeba taťka a on se vezl jako spolujezdec, to asi není úplně ono…

Muže ho využít třeba později… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
24.10.18 21:59
@Russet píše:
Bude to dostupný dárek pro studentku? :nevim:

to nevím :) nenapsala cenové rozmezí,tak jen návrh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.10.18 01:04
@Danulinka16 píše:
to nevím :) nenapsala cenové rozmezí,tak jen návrh :)

Já v osmnácti smrděla korunou a připadnou známost bych tak leda pozvala do kina :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.10.18 01:06
@Aduš8 píše:
Známý teď kupoval své přítelkyni poukaz do autoškoly. Samozřejmě ne v plné výši, prostě zašel tam, kde chce dělat autoškolu a nechal na její jméno udělat poukaz v hodnotě 2000 Kč. Zbytek si ona bude doplácet.

Známý byl student cca osmnactiletý? To obdivuju rodiče, že jsou ochotni sponzorovat mu dárky pro přítulkyni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
25.10.18 05:05
@Russet píše:
Známý byl student cca osmnactiletý? To obdivuju rodiče, že jsou ochotni sponzorovat mu dárky pro přítulkyni :nevim:

Já chodila už od 15 ti let na brigády :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.10.18 07:10

@Russet v dnešní době existují i mladí, kteří chodí na brigády.. Já od sedmnácti žila s přítelem, chodila do školy a zvládla nás oba uživit, on platil ostatní poplatky. A nikdy jsem od rodičů nedostala(kromě alimentů od táty ) ani korunu navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.10.18 07:20
@Aduš8 píše:
@Russet v dnešní době existují i mladí, kteří chodí na brigády.. Já od sedmnácti žila s přítelem, chodila do školy a zvládla nás oba uživit, on platil ostatní poplatky. A nikdy jsem od rodičů nedostala(kromě alimentů od táty ) ani korunu navíc.

Tak já taky měla brigádu. V té době třeba 2 tisíce byly nadpozemské peníze. A nenacpala bych je klukovi, protože mu je osmnáct. Nezlob se na mě, ale tak „drahé“ dárky ať platí jeho rodiče. Pokud jsou oba studenti, takové rozhazování je zbytečné. Dnes jsou spolu a zítra být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.10.18 07:25

@Russet tak v tomhle mám trochu jiný názor. Když je schopen si ty peníze vydělat, ať za ne koupí co chce a komu chce. Dneska na slušné brigádě vyděláš 2000 za dva dny, já kdysi taky dostávala 40Kč na hodinu. Brigádníci jsou kolikrát placeni stejně, jako normální zaměstnanci. A pořád to považuji za lepší nápad, než aby pak šel a rozházel to ja diskotéce za drinky, jako to dělají jeho vrstevníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.10.18 07:26
@Danulinka16 píše:
Já chodila už od 15 ti let na brigády :nevim:

No já taky. O prázdninách. Ve školním roce jsem nemohla. Tenkrát ty 2 tisíce, co tu někdo zmiňoval, bych ani nevydělala. Autoškolu dětem platili rodiče a nebylo zvykem dávat tak drahé dary. Na to měl leda jeden o polovinu starší chlap jedné spolužačky :roll: Chci jen naznačit, že na drahé dárky k osmnáctinám má rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný