Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nás má 6,5 a každou noc ho máme v posteli. Když náhodou ne, tak se taky ráno přijde potulit. Rozhodně mu to nebudu nikdy zakazovat.
@Anonymní píše:
Náš syn by byl nejraději, kdybych ho každý den uspávala, ležela s ním v posteli a ráno za námi chodí do postele a chce se mazlit. Osobně mi to nevadí, ale někomu by to mohlo přijít v tomto věku divné. Jsem zvědavá, jak dlouho o to bude stát. Máte to také někdo tak? Mám ho nechat nebo to omezovat a říct mu, ať za námi ráno nechodí? Je takový mazlivý, chce se ráno v té posteli objímat, držet za ruku atak. Zkrátka pro budoucí manželku asi ideálJe to běžné i u vašich kluků?
Naprosto normální, mám stejně starého syna a taky je to tulítko mazlivý. Na veřejnosti už trochu mèně. ![]()
Ja bych ho nechala a uzivej si toho! Za chvili to delat urcite nebude. Prelom je v takovych 12-13 letech.Ted je jeste pomerne maly.
Brzy devitileteho kazdy vecer musim z nasi postele vykopavat. Odchazi se slibem (vyhruzkou?
), ze stejne prijde. A sliby plni ![]()
Mam holku- 10 let, kazdy vecer spolu lezime a povidame si. Rano, kdyz jsme doma, chodi za nami do postele. Ona je proste mazel. A ja jsem za to rada.
@Anonymní píše:
Náš syn by byl nejraději, kdybych ho každý den uspávala, ležela s ním v posteli a ráno za námi chodí do postele a chce se mazlit. Osobně mi to nevadí, ale někomu by to mohlo přijít v tomto věku divné. Jsem zvědavá, jak dlouho o to bude stát. Máte to také někdo tak? Mám ho nechat nebo to omezovat a říct mu, ať za námi ráno nechodí? Je takový mazlivý, chce se ráno v té posteli objímat, držet za ruku atak. Zkrátka pro budoucí manželku asi ideálJe to běžné i u vašich kluků?
Naší kluci 5 a 10 let za námi taky ráno chodí. Je mi upřímně jedno, jestli to někomu přijde divný. Já si to užívám, protože u toho staršího to za pár dnů/týdnů/měsíců může přestat.
Klukovi bude v dubnu 11 a stále chodí…maminko pomazlit
Do postele mi nad ránem taky vleze a chce zatulit
Venku za ruku mě vezme, jen když nas nikdo nevidí
Stále si to užívám, brzy to skončí si myslím
Zis, tak sem myslela, ze ho to uz zacne poustet, koukam, ze jeste 2,3 roky ne. ![]()
Je to roztomily.
Nejmladsi skoro nechodi. Ale on nikdy nechtel ani uspavat. Vsechno sam.
Ne, mám tři kluky a ráno teda do postele nelezou.
Asi by mi to v 10 letech fakt přišlo divný.
Pohlazení atd běžně, obejmutí behěm dne, ale postel je naše
@jizvíková píše:
Jak jste ji uhajili? Ostnantym dratem?
Jinak teda respekt ![]()
Obě děti přestaly chodit za námi sami od sebe. Tatínka míváme přes týden pryč a jsem s dětmi sama. Občas se stane, že chtějí jít se mnou spát. Když je mám hodně slabou chvilku, tak jim ustoupím. Spí stejně sami. Já spím v pokojíčku, protože bych se s nimi nevyspala. Ale snažím se nemít slabé chvilky - nechci přijít o vodní postel. ![]()
@jizvíková píše:
On přijde, když už jsme vzhůru a jen ležíme. Občas teda chodil už kolem páté ráno, to mi vadilo, protože jsem pak často už nemohla usnout. Včera mi řekl, jestli by se nemohl v té posteli střídat s manželem, jeden den on a druhý syn. Prý se ve své cítí tak osamělý.
Náš syn by byl nejraději, kdybych ho každý den uspávala, ležela s ním v posteli a ráno za námi chodí do postele a chce se mazlit. Osobně mi to nevadí, ale někomu by to mohlo přijít v tomto věku divné. Jsem zvědavá, jak dlouho o to bude stát. Máte to také někdo tak? Mám ho nechat nebo to omezovat a říct mu, ať za námi ráno nechodí? Je takový mazlivý, chce se ráno v té posteli objímat, držet za ruku atak. Zkrátka pro budoucí manželku asi ideál
Je to běžné i u vašich kluků?